14:47:39 23.05.2024
Stiri

Un fost DEPUTAT al Platformei „DA” trântește ușa formațiunii lui Andrei Năstase: „Nu știu de ce am decis să stau literalmente într-o mlaștină până la capăt”. Reacția liderului formațiunii: „Orice om are dreptul să facă sau nu politică”

Actualitate 17.09.2021 11:29 Vizualizări3840 Autor: Ziarul National
Un fost DEPUTAT al Platformei „DA” trântește ușa formațiunii lui Andrei Năstase: „Nu știu de ce am decis să stau literalmente într-o mlaștină până la capăt”. Reacția liderului formațiunii: „Orice om are dreptul să facă sau nu politică”


Fosta deputată a Platformei „Demnitate și Adevăr”, Arina Spătaru, a decis să părăsească formațiunea lui Andrei Năstase. Aceasta susține că a luat decizia de a părăsi partidul încă la începutul anului curent, însă a lăsat o portiță deschisă.

„La ședința consiliului Organizației Teritoriale Bălți mi-am luat rămas-bun, oficial, de la colegii mei din Platforma „DA”. De fapt, decizia de a pleca am luat-o încă de prin februarie. Nu știu de ce am decis pe atunci să stau literalmente într-o mlaștină până la capăt. Știm cu toții că a spune adevărul nu este întotdeauna util, nu întotdeauna convenabil. De astăzi măcar pot să-mi spun mie adevărul”, a menționat Arina Spătaru.

La un moment dat, fosta legislatoare lua în calcul să candideze pentru șefia Platformei „DA”, însă după puțin timp a anunțat că intenționează să părăsească partidul.

Citește și: Un deputat a DEMISIONAT din organele de conducere ale partidului condus de Năstase: „Am devenit INDEZIRABILĂ... Un partid nu se ține doar pe discursurile unui LIDER”

Liderul interimar al Platformei „DA”, Dinu Plîngău, nu vede o problemă că Arina Spătaru a părăsit partidul.

Citește și: De ce Arina Spătaru NU se mai regăsește în lista Platformei „DA”? „Chiar dacă știi că te așteaptă un viitor mai bun în familie, afacere și parohie, despărțirile sunt întotdeauna dureroase, mai ales că ai investit timp…”

„Orice om are dreptul să facă sau nu politică. Un proces absolut normal când unii oameni pleacă și alții vin la partid. Celor care vin le spunem: „bine ați venit”, celor care pleacă le dorim succes în orice ar face ei în viitor”, a comentat Plîngău.

De menționat că, până la finele anului curent, urmează să aibă loc congresul Platformei „DA”, în cadrul căruia va fi aleasă o nouă conducere. Amintim că întreaga conducere a Platformei „DA”, în frunte cu Andrei Năstase și vicepreședinții formațiunii, și-au anunțat demisia pe 13 iulie curent, la două zile după alegerile parlamentare anticipate. Platforma „DA” a devenit partid extraparlamentar în urma alegerilor anticipate de pe 11 iulie. Formațiunea lui Andrei Năstase a acumulat doar 2,33% din sufragii sau 34 181 de voturi.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md