23:40:40 19.07.2024
Stiri

Năstase și consilierii municipali de la Platformei „DA” nu au de gând să DEMISIONEZE, așa cum a solicitat liderul interimar Dinu Plîngău. „Este NEEXPERIMENTAT și s-a grăbit”

Actualitate 18.02.2022 12:05 Vizualizări2878 Autor: Ziarul National
Năstase și consilierii municipali de la Platformei „DA” nu au de gând să DEMISIONEZE, așa cum a solicitat liderul interimar Dinu Plîngău. „Este NEEXPERIMENTAT și s-a grăbit” Facebook


Consilierul municipal Andrei Năstase nu are de gând să-și depună mandatul după votul comun al Platformei „DA” cu PSRM, privind cedarea unui teren de 1,3 ha din centrul Chișinăului contra sumei de 130 de mii de euro. Solicitarea a venit din partea liderului interimar al Platformei „DA”, Dinu Plîngău, însă Năstase nu vede motive să o satisfacă.

Citește și: Ședință cu SCANDAL la CMC: Socialiștii și Platforma DA au votat pentru CEDAREA terenului de 1,3 hectare din fața magazinului „UNIC” la un preț foarte mic

„Eu respect opinia tuturor. De multe ori am avut opinii separate în interiorul partidului. Sunt tolerant… Dinu s-a grăbit, dar pun această grabă pe seama lipsei de experiență. S-a grăbit cu concluziile. Vom discuta despre acest lucru diseară. Ulterior putem discuta această chestiune în cadrul Consiliului Național Politic. Pe mine mă bucură această unitate a echipei. Dinu e președinte interimar și-i înțeleg îngrijorările”, a precizat astăzi Andrei Năstase, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și: Liderul Platformei „DA” le cere consilierilor municipali, inclusiv lui Andrei Năstase, să-și depună MANDATUL, după ce au votat alături de SOCIALIȘTI un proiect scandalos: „Platforma „DA” e mai mult decât Andrei Năstase sau Dinu Plîngău”

Președintele interimar al Platformei „DA”, Dinu Plîngău, solicită ca toți consilierii municipali ai formațiunii, inclusiv Andrei Năstase, să-și depună mandatele, după ce ieri, alături de consilierii socialiști, au cedat unui agent economic 1,3 ha de teren din fața centrului comercial UNIC pentru suma de 2,1 milioane de lei sau 130 de mii de euro.

Citește și: Năstase ATACĂ foștii parteneri din PAS și JUSTIFICĂ votul comun cu PSRM, prin care un teren de 1,3 ha a fost cedat doar pentru suma de 130 de mii de euro: „Nu avem de ce să ne cerem scuze. PAS obstrucționează dezvoltarea Chișinăului”


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md