01:15:16 20.07.2024
Stiri

Năstase ATACĂ foștii parteneri din PAS și JUSTIFICĂ votul comun cu PSRM, prin care un teren de 1,3 ha a fost cedat doar pentru suma de 130 de mii de euro: „Nu avem de ce să ne cerem scuze. PAS obstrucționează dezvoltarea Chișinăului”

Actualitate 18.02.2022 11:25 Vizualizări8055 Autor: Ziarul National
Năstase ATACĂ foștii parteneri din PAS și JUSTIFICĂ votul comun cu PSRM, prin care un teren  de 1,3 ha a fost cedat doar pentru suma de 130 de mii de euro: „Nu avem de ce să ne cerem scuze. PAS obstrucționează dezvoltarea Chișinăului” Captură


Consilierul municipal al Platformei „DA”, Andrei Năstase, nu-și reproșează nimic pentru faptul că, ieri, alături de consilierii municipali din cadrul Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), a votat pentru cedarea unui teren de 1,3 ha din centrul Chișinăului la un preț derizoriu de 130 de mii de euro. Mai mult, fostul lider al Platformei „DA” îi acuză pe foștii parteneri de la Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) de manipulare și răspândirea știrilor false.

„Eu îi îndemn pe cetățeni să nu se informeze în baza percepțiilor. Această conferință este provocată de avalanșa de știri false, care au inundat spațiul public. E o avalanșă alimentată financiar de oponenții noștri politici. Nu avem de ce să ne cerem scuze pentru decizia de ieri. Este un atac la adresa Platformei „DA”, care e orchestrat de PAS. Ei vor să distrugă orice fel de opoziție. PAS cheltuie bani pentru propagandă și manipulare. Astăzi învățăceii lui Goebbels fac ordinea de zi în R. Moldova. Asistăm la instaurarea unui nou regim”, a spus Năstase.

Citește și: Liderul Platformei „DA” le cere consilierilor municipali, inclusiv lui Andrei Năstase, să-și depună MANDATUL, după ce au votat alături de SOCIALIȘTI un proiect scandalos: „Platforma „DA” e mai mult decât Andrei Năstase sau Dinu Plîngău”

Potrivit lui Năstase, dânsul și consilierii Platformei „DA” nu au făcut altceva decât să respecte legea prin votul dat ieri.

„Ieri s-a executat o hotărâre a Curții Supreme de Justiție din 31 iulie 2020. Pentru Platforma „DA”, legea este lege. Bugetul municipal nu a avut de pierdut nimic. Dacă nu respectam această decizie, atunci CEDO avea să-i facă dreptate agentului economic. Cine a stabilit că acest teren costă 3 000 000 de euro? Noi am venit să facem dreptate oamenilor, iar PAS a decis să obstrucționeze dezvoltarea Chișinăului.

Citește și: Ședință cu SCANDAL la CMC: Socialiștii și Platforma DA au votat pentru CEDAREA terenului de 1,3 hectare din fața magazinului „UNIC” la un preț foarte mic

Aveți instituțiile statului, aveți Procuratura, aveți Centrul Național Anticorupție, aveți Oficiul Chișinău al Cancelariei de Stat, care poate să conteste această decizie. De ce nu contestați? De ce faceți circ? Instanțele de resort să se autosesizeze privind acest caz”, a punctat Năstase.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md