13:36:15 15.06.2024
Stiri

VIDEO // Andrei Năstase, pe aceeași lungime de undă cu Dodon, Chicu sau Platon: Atac fără precedent la adresa Maiei Sandu, ACUZÂND guvernarea că ar fi ÎNSCENAT alarmele cu BOMBĂ: „Ei sunt o greșeală ISTORICĂ”

Actualitate 19.07.2022 19:20 Vizualizări3943 Autor: Ziarul National
VIDEO // Andrei Năstase, pe aceeași lungime de undă cu Dodon, Chicu sau Platon: Atac fără precedent la adresa Maiei Sandu, ACUZÂND guvernarea că ar fi ÎNSCENAT alarmele cu BOMBĂ: „Ei sunt o greșeală ISTORICĂ”


Fostul lider al Platformei „Demnitate și Adevăr”, consilierul municipal Andrei Năstase, sugerează că alarmele cu bombă din ultima perioadă ar fi o „înscenare” a actualei guvernări, exact cum ar fi procedat Vlad Plahotniuc în iunie 2019, atunci când la Parlament se forma alianța dintre Partidul Socialiștilor din R. Moldova și fostul Bloc „ACUM”. Mai mult, Năstase a lansat, astăzi, la adresa Maia Sandu, dar și a guvernării Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), aceleași acuzații pe care le enunță zilnic Igor Dodon, Veaceslav Platon, Ion Chicu sau Ilan Șor.

Năstase i-a numit „idioți” pe actualii guvernanți și a menționat că alegătorii „nici măcar nu au primit bani” ca să voteze pentru actualii guvernanți.

„Unde se duce societatea aceasta pe timpurile așa-zis bune? Vă spun eu, doar că ar fi vulgar… Moldoveni, rețineți, din rău în mai rău, facem greșeli istorice cu niște indivizi, care în mod normal, nu ce căuta… Ei au venit aici și se joacă în telefoane. Pe ei nimic nu-i interesează, pentru că ei și-au făcut o feudă din țara aceasta. Ați tot dat țara aceasta pe mâna idioților, bandiților, imbecililor. Și nici nu ați dat-o contra cost măcar. La urma urmei, scoteați un ban. Ați dat-o degeaba, iar ei își bat joc. Ei vin cu trotinete ca să pună poze pe Facebook, v-au prăjit ouă în campania electorală (s-a referit la Maia Sandu, care în campanie a făcut scrob, după episodul cu ghicitul în ouă de la Etulia enunțat de Dodon n.r.), iar voi nu aveți astăzi ce prăji în mod real. Să-i spuneți acestui Grosu (Igor Grosu n.r.) că securitatea… Noi suntem interesați nu doar de securitatea noastră și a instituțiilor, dar și a lui și copiilor lui sau părinților lui care vor păși pragul unei instituții”, s-a dezlănțuit Năstase în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău de astăzi.

Citește și: Dodon anunță lucruri GRAVE „în regiunea noastră”, în legătură cu RĂZBOIUL din Ucraina. Acesta VISEAZĂ la alegeri parlamentare/prezidențiale anticipate în IARNĂ

Acuzațiile lui Năstase la adresa guvernării nu au contenit. Astfel, acesta a sugerat că alarmele cu bombă ar fi o făcătură a actualei puteri.

„În ziua când au făcut și aceștia ceva… trebuia să emită un mandat cu Plahotniuc... Cum altfel decât să arăți la televizor: uite acolo s-a pus o bombă. Tot ei au făcut-o probabil. Spun acest cuvânt probabil, pentru că mai aștept niște documente. Și dacă e adevărat, atunci e grav. Vă aduceți aminte când noaptea, când se făcea… era iunie 2019… Vă amintiți ce au trimis la Parlament? Au trimis câinii ca să caute bombe. Mijloacele lui Plahotniuc sunt preluate astăzi de cei de la guvernare. Știți cine sunt la guvernare? Să nu se mai ascundă după deget. Ministerul Afacerilor Interne (MAI), din păcate, mi se rupe inima pur și simplu, a devenit cea mai politizată instituție posibilă în stat. Eu mi-am propus ca MAI, Ministerul Justiției să nu aibă nicio treabă cu politica. Astăzi au fost aduși toți „stejăreii” acolo. Și ce fac ei? Slujesc foarte bine partidului de guvernare, un partid de incompetenți și trebuie să-i dau dreptate unui fost prim-ministru (Ion Chicu n.r.). Nu e vorba de „un simplu prim-ministru” (Iurie Leancă n.r.). Este mai recent. Niște agramați și niște incompetenți”, a precizat Năstase.

Citește și: Dodon, DISPERAT că ar putea face PUȘCĂRIE? Socialistul DOCIL Rusiei cheamă lumea în stradă să „dea jos” guvernarea PAS, deoarece aceasta ar fi ghidată din exterior: „Îi mai răbdați încă TREI ani sau ne consolidăm și salvăm țara?”

La finalul intervenției sale, Năstase a reluat tezele lui Igor Dodon, Veaceslav Platon și ale altor politicieni privind necesitatea alegerilor parlamentare anticipate.

Citește și: Dodon nu vede o problemă să se ALIEZE cu Platon pentru a da jos actuala guvernare: „Nu contează cine organizează protestele… Dacă duminică erau în PMAN 100 000 de oameni… Scap de toate acestea și voi fi la PROTESTE”

„Cred că societatea noastră, dacă nu anticipat, atunci la termen va avea grijă să scape de ei. Dacă nu scapă de ei, vom merge din mai rău în mai rău. Ei sunt o greșeală istorică, pe care eu mi-o asum într-o anumită măsură”, a conchis Năstase.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md