15:07:50 19.05.2024
Stiri

Socialistul Furculiță, sub lupa PROCURORILOR. Acesta spune că e CURAT și propune „dialog și conlucrare” guvernării PAS

Actualitate 23.05.2022 15:35 Vizualizări13956 Autor: Ziarul National
Socialistul Furculiță, sub lupa PROCURORILOR. Acesta spune că e CURAT și propune „dialog și conlucrare” guvernării PAS


Socialistul Corneliu Furculiță susține că procurorii din R. Moldova ar fi luat la puricat activitatea sa începând cu anul 2010, în speranța că vor depista anumite nereguli. Consăteanul lui Igor Dodon afirmă că nu a comis ilegalități și că acțiunile respective ar avea drept scop intimidarea sa.

„În speranța de a inventa un dosar, procurorii întreprind acțiuni de verificare a activității mele începând cu anul 2010, chiar dacă am devenit deputat în 2014. Acțiunile respective au ca scop de a mă intimida politic, dat fiind că sunt vicepreședintele celei mai mari fracțiuni de opoziție și fondator al unor surse media”, a scris Furculiță pe Facebook.

Acesta afirmă că și-ar fi dobândit onest averea, nu ca unii demnitari „care toată viața au fost funcționari publici și acum trăiesc în case luxoase scrise pe părinți”.

„Stimați guvernanți, dacă nu vă place imaginea din oglindă, nu luptați cu oglinda, dar lucrați la îmbunătățirea imaginii. Spre deosebire de alți demnitari de la guvernare, care toată viața au fost funcționari publici și acum trăiesc în case luxoase scrise pe părinți, eu și familia mea am activat în sectorul privat, contribuind prin impozite la bugetul țării și continui să fac acest lucru în prezent. Astfel, le doresc succes procurorilor în munca lor fără sorți de izbândă, dar ar fi de dorit să se concentreze pe adevăratele dosare, care au prejudiciat statul de milioane.

Citește și: Dosarul BAHAMAS: ANI verifică averea a șapte deputați socialiști care au luat „împrumuturi” de milioane din suma trimisă de Moscova la Chișinău pentru campania prezidențială a lui Dodon din 2016

Totodată, îndemn guvernarea ca în aceste timpuri complicate pentru țara noastră să consolideze societatea și nu s-o dezbine pe motive politice. Noi, în orice situații, am optat pentru dialog și conlucrare în interesul R. Moldova”, a conchis Furculiță.


Stiri relevante
Top stiri
19.05.2024 10:33 423 Matrioșka din cutia chinezească

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md