21:40:50 06.12.2022
Stiri

Socialiștii, în APĂRAREA lui Stoianoglo. Furculiță ar ști DETALII despre ancheta din dosarul FRAUDEI bancare: „Acum procurorul poate scoate la suprafața unele chestii, iar PAS încearcă să distragă atenția de la acest subiect”

Actualitate 12.08.2021 12:25 Vizualizări7264 Autor: Ziarul National
Socialiștii, în APĂRAREA lui Stoianoglo. Furculiță ar ști DETALII despre ancheta din dosarul FRAUDEI bancare: „Acum procurorul poate scoate la suprafața unele chestii, iar PAS încearcă să distragă atenția de la acest subiect”


Vicepreședintele fracțiunii Blocului „Comuniștilor și Socialiștilor”, Corneliu Furculiță, susține că Procuratura Generală ar fi avansat în dosarul fraudei bancare, iar din acest motiv reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) ar insista pe demisia lui Alexandr Stoianoglo.

Potrivit lui Furculiță, organul de urmărire penală ar putea scoate la iveală unele detalii care nu ar fi convenabile actualei puteri.

„Nu exclud că presiunile care se fac acum asupra procurorului general sunt o consecință a faptului înaintării organului de urmărire în dosarul furtului miliardului, acțiuni în care au fost implicați și unii membri PLDM. Acum, procurorul poate scoate la suprafața unele detalii, iar ei încearcă să distragă atenția de la acest subiect. Nu vor să permită ca să fie făcute publice unele informații”, a declarat Furculiță într-un interviu pentru postul TV „Primul în Moldova”.

De asemenea, Furculiță consideră că presiunile exercitate de reprezentații PAS asupra procurorului general, care a măsluit dosarele Bahamas și „kuliok” în care sunt vizați socialiștii, au ca scop subordonarea uneia din principalele instituții ale sistemului de drept din R. Moldova.

„Într-un stat de drept puterile legislativă, executivă și judiciară trebuie să fie separate și independente una față de alta”, a conchis Furculiță.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.12.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simion vrea să placă...

02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md