14:25:11 12.04.2024
Stiri

Liderul PPDA le răspunde lui Ghimpu și Chirtoacă: „Au participat conștient la uzurparea puterii în stat. Îi voi acționa în JUDECATĂ”

Partide/Comunicate 15.02.2019 13:00 Vizualizări2513 Autor: Ziarul National
Liderul PPDA le răspunde lui Ghimpu și Chirtoacă: „Au participat conștient la uzurparea puterii în stat. Îi voi acționa în JUDECATĂ”


Președintele Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA), Andrei Năstase, a reacționat, după ce Mihai Ghimpu l-a acționat în judecată pentru defăimare, iar Dorin Chirtoacă a sesizat Procuratura Generală a Germaniei, în legătură cu privatizarea dubioasă a Companiei „Air Moldova” în anul 2000.

Copreședintele Blocului „ACUM” susține că și dânsul îi va acționa în judecată pe Ghimpu și Chirtoacă, deoarece ar fi participat „conștient la uzurparea puterii în stat”.

Citește și: DOC // Năstase, acționat în JUDECATĂ. Acesta va trebui să dea EXPLICAȚII și Procuraturii Generale din Germania: „Eroul salvator folosește aceleași metode ale KGB-ului de cândva”

„Îi voi acționa și eu în judecată pe Ghimpu și Chirtoacă, pentru participarea continuă și conștientă la uzurparea puterii de stat. Ghimpu și Chirtoacă, această pereche eșuată a politicii, care vreme de zece ani și-a justificat dimensiunea publică, clamând în mod steril și cu infinită fățărnicie unirea cu România, ca scuză supremă a propriei lor neputințe, sunt astăzi doar niște epave, niște instrumente, niște mijloace ale lui Plahotniuc”, a spus Năstase într-un live pe Facebook.

Acesta a mai adăugat că Dorin Chirtoacă ar fi trebuit să stea la închisoare, însă Vlad Plahotniuc l-ar fi eliberat înainte de scrutinul parlamentar.

„Instanțele l-au eliberat pe Chirtoacă la comanda lui Plahotniuc. După 24 februarie, Moldova va fi o țară liberă, iar instanțele libere care vor face dreptate în țara noastră vor avea un singur stăpân, legea”, a conchis Năstase.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

05.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Politica penală sau ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md