04:31:48 30.05.2023
Stiri

„Studentul lui Putin” Ion Ceban ar fi PIERDUT șansa să câștige cel de-al doilea mandat de PRIMAR. Motivul pentru care locuitorii capitalei nu-l vor mai vota în 2023: „Nu va mai pupa ușa Primăriei Chișinău”

Actualitate 12.04.2022 16:14 Vizualizări4114 Autor: Ziarul National
„Studentul lui Putin” Ion Ceban ar fi PIERDUT șansa să câștige cel de-al doilea mandat de PRIMAR. Motivul pentru care locuitorii capitalei nu-l vor mai vota în 2023: „Nu va mai pupa ușa Primăriei Chișinău”


Primarul general al capitalei, Ion Ceban, ar fi pierdut orice șansă să mai câștige un mandat în fruntea Chișinăului, deoarece ar fi „mut” cu privire la agresiunea Rusiei față de Ucraina. De această părere este Dorin Chirtoacă, fostul primar al municipiului Chișinău în perioada 2007 – 2017.

Potrivit lui Chirtoacă, primarul de Constanța, Vergil Chițac, a procedat corect renunțând să mai semneze acordul de înfrățire cu Ion Ceban.

Citește și: Ceban e întrebat de la București câți bani i-au dat RUȘII pentru dezvoltarea Chișinăului: „Vrea pe BANII României să își construiască imaginea de politician acceptat de vest, dar totodată face planuri cum să consolideze COLOANA a 5-din R. Moldova”

„Amiralul din Constanța are demnitate, iar Ceban este pe urmele lui Dodon. Este simptomatic faptul că Ceban a pornit pe urmele Dodon - tot la capitolul ouă. Unuia i se ghicea în ouă la alegeri, celălalt leagă vopsirea ouălor de Paște de posesia lor. Degradant. Ceban este conștient de faptul că este perceput ca fiind agentul lui Putin la Chișinău. În contextul războiului de agresiune al Rusiei asupra Ucrainei, cu privire la care este mut, îi este și mai mult frică nu va mai pupa ușa Primăriei Chișinău la alegerile din 2023”, a menționat Chirtoacă.

Citește și: Primarul Constanței nu vrea să mai stea la aceeași masă cu prorusul Ion Ceban și a ANULAT semnarea acordului de „înfrățire”: „S-a atribuit o semnificație POLITICĂ semnării acordului”. Ceban a răspuns cu JIGNIRI la adresa omologului său

În opinia lui Chiartoacă, această „stare de isterie și panica interioară” a lui Ceban se acutizează din ce în ce mai mult.

„Legat de ultima sa ieșire cu insultarea primarului Constanței, legea spune că pentru așa ceva un edil poate fi demis pentru că: „nu respectă comunitatea locală, încalcă normele morale și etice”. Refuzul Constanței de a da curs poftei nelimitate a lui Ceban de PR și succese pe baza muncii altora, în scop ascuns și subversiv pentru Chișinău și R. Moldova, era de așteptat. Ceban scrie în română, dar gândește în rusă. Expresia cu „dansez și cânt” nu este o vorbă a moldovenilor, dar este din rusa: „Сам танцую, сам пою, сам билеты продаю”. Dacă e să ne referim la expresii românești, atunci cele care se potrivesc sunt: cucul își cântă numele, iar studentul lui Putin își dă arama pe față”, a conchis Chirtoacă.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md