02:20:38 31.05.2023
Stiri

VIDEO // Chirtoacă, REVOLTAT că ar putea sta ZECE ani la închisoare, „pentru un proiect care nu a existat”. Fostul primar a publicat IMAGINI DRAMATICE cum tatăl său de 81 de ani zace la podea. „Voi prezenta în instanță și această realitate cruntă”

Actualitate 05.10.2022 12:59 Vizualizări3702 Autor: Ziarul National
VIDEO // Chirtoacă, REVOLTAT că ar putea sta ZECE ani la închisoare, „pentru un proiect care nu a existat”. Fostul primar a publicat IMAGINI DRAMATICE cum tatăl său de 81 de ani zace la podea. „Voi prezenta în instanță și această realitate cruntă”


Fostul primar general al capitalei, Dorin Chirtoacă, este revoltat de faptul că ar putea sta zece ani la pușcărie în dosarul parcărilor cu plată. Chirtoacă susține că procurorii, în frunte cu Dumitru Robu, ar fi comis în privința sa mai multe abuzuri, iar acum e nevoit să scrie scrisori pe la ambasade, în loc să-și ajute tatăl care zace la pat.

„În loc sa-mi ajut tatăl neajutorat, care se chinuia să-mi dea un telefon, eu trebuie să scriu scrisori la ambasade despre abuzurile procurorilor din dosarele fabricate… Evident că, văzând imaginile de pe cameră, am lăsat tot și am mers să-l ridic pe tata, care la ai săi 81 de ani a fost operat acum cinci zile.

Citește și: DOC // ZECE ani de ÎNCHISOARE pentru Dorin Chirtoacă în dosarul parcărilor cu plată. Fostul primar al capitalei a PUBLICAT toate învinuirile formulate de procurori și reclamă abuzuri

Iată însă unde duce injustiția și indiferența. Faptul ca cei de la putere sunt surzi și orbi la fărădelegile mafiei procurorilor, slugile de pe vremurile lui Plahotniuc, care azi fac ce vor, manipulează și acționează după cum le sunt interesele. Pe lângă asta, i-au făcut lui Robu și o lege specială, ca să mai rămână interimar încă un an. Nimeni nu vrea să intre în esență, nimeni nu vrea să-și asume răspunderea. Poate se uită cineva pe documentul de 100 de pagini care l-am publicat ieri, pentru a înțelege realitatea”, a scris Chirtoacă pe Facebook.

Potrivit lui, Procuratura i-ar fi fabricat complet dosarul.

„L-a umplut de falsuri, defilează cu el prin instanțe și nimeni nu vrea să audă. Zece ani închisoare pentru un proiect care nu există și nici nu a existat, pe baza unor acuzații inventate? Voi prezenta și în judecată această realitate cruntă, mai ales cea din imagini. Sper că într-o zi cineva va răspunde pentru toate acestea”, a mai scris Chirtoacă.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md