14:30:58 15.06.2024
Stiri

Usatîi a REVENIT la Primăria Bălți: „Am de făcut un ANUNȚ IMPORTANT pentru bălțeni… În ultima perioadă au fost mai multe speculații despre DEMISIA mea, dar voi veni cu explicații”

Actualitate 16.08.2021 15:38 Vizualizări3838 Autor: Ziarul National
Usatîi a REVENIT la Primăria Bălți: „Am de făcut un ANUNȚ IMPORTANT pentru bălțeni… În ultima perioadă au fost mai multe speculații despre DEMISIA mea, dar voi veni cu explicații”


Primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi, a revenit astăzi la serviciu și intenționa să prezinte bilanțul activității sale bălțenilor. Totuși, acesta s-a răzgândit să mai facă acest lucru astăzi și vrea să-și ia rămas-bun de la locuitorii municipiului Bălți pe 2 septembrie, ora 17.30.

Citește și: Renato Usatîi DEMISIONEAZĂ din funcția de primar al municipiului Bălți, după ce bălțenii NU au votat blocul său la alegerile parlamentare. Acesta renunță și la POLITICĂ: „Bălțenii nu vor mai găsi alt PROST, care să aducă bani de acasă”

„Am de făcut un anunț important pentru bălțeni. Vă invit pe 2 septembrie, ora 17.30, în piața din fața Primăriei Bălți. Voi face bilanțul activității mele în fruntea Primăriei Bălți. Cred că e corect să ne privim în ochi unii pe alții. Dacă o să aveți careva întrebări, eu o să răspund cu plăcere. Inițial mă gândeam să fac această întâlnire astăzi, dar multă lume e în concediu”, a declarat Usatîi într-un live pe Facebook.

Primarul a mai adăugat că nimeni nu-l va face să se răzgândească în privința demisiei din fruntea celui de-al doilea municipiu ca mărime din R. Moldova.

Citește și: VIDEO // Renato Usatîi a PĂRĂSIT Bălțiul, deși o parte dintre bălțeni îl imploră, în cadrul unui MITING, să se RĂZGÂNDEASCĂ în privința demisiei sale. „Renato, nu ne lăsa, Bălțiul va deveni iarăși o gaură neagră”

„Au fost mai multe speculații privind demisia mea. Unii spun că Usatîi s-a răzgândit… Eu știu ce vorbesc, iar poziția mea nu poate fi schimbată. Dar eu în calitate de primar sunt obligat să ies în fața bălțenilor cu o explicație clară despre ceea ce s-a întâmplat și se va întâmpla în timpul apropiat. Eu voi prezenta bilanțul și o să răspund la întrebări. Politica e politică, dar totul timpul trebuie să fii corect cu oamenii”, a conchis Usatîi.

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, a anunțat pe 12 iulie curent, la o zi după alegerile parlamentare anticipate, că demisionează din funcția de primar al municipiului Bălți, în semn de protest față de preferințele electorale ale bălțenilor de la ultimul scrutin. De asemenea, acesta spunea că renunță și la funcția de președinte al „Partidului Nostru”. Mai mult, Usatîi anunța că nimeni dintre apropiații săi, inclusiv viceprimarul Nicolae Grigorișin, nu va candida la funcția de primar de Bălți.

„Nu cred că bălțenii vor găsi un alt prost, care să aducă bani de acasă pentru proiecte pentru oraș”, a spus supărat Usatîi, care era convins că va accede în Parlament cu un rezultat foarte bun. „Dacă cei 60 000 de oameni care au votat ieri pentru mine se vor transforma cândva în 200 sau 300 de mii, atunci mă voi gândi ce fac mai departe”, a mai adăugat Usatîi.

Menționăm că blocul lui Renato Usatîi a luat pe 11 iulie doar 9 994 de voturi la Bălți sau 22,69%, fiind al treilea în preferințele bălțenilor după Blocul „Comuniștilor și Socialiștilor” - 40,17% și Partidul Acțiune și Solidaritate - 27,34%.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md