14:07:05 25.09.2023
Stiri

DEZVĂLUIRI // Fratele lui Igor Dodon a fost ARESTAT la Moscova. „Acum Igor Dodon este în ȘOC. A fost pus de ruși să semneze niște angajamente…”

Actualitate 19.01.2023 11:52 Vizualizări4497 Autor: Ziarul National
DEZVĂLUIRI // Fratele lui Igor Dodon a fost ARESTAT la Moscova. „Acum Igor Dodon este în ȘOC. A fost pus de ruși să semneze niște angajamente…”


Fratele lui Igor Dodon ar fi fost arestat alaltăieri la Moscova, a anunțat astăzi liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, într-o conferință de presă susținută la Chișinău.

„Alexandru Dodon a fost arestat la Moscova. Acum Igor Dodon este în șoc. El a fost pus să semneze acolo niște angajamente că nu se va destrăma Partidul Socialiștilor din R. Moldova, fracțiunea parlamentară. Tot răul care mi l-a făcut mie, acele solicitări de deschidere a dosarelor penale pe numele meu, se întoarce împotriva lui”, a subliniat Usatîi.

Sursa citată a refuzat să ofere detalii despre documentele care ar fi fost pus Igor Dodon să le semneze, dar a precizat că Alexandru Dodon ar fi fost eliberat după 7-8 ore.

„Mai multe detalii aflați de la ministra Ana Revenco. În momentul când este reținut un cetățean al R. Moldova autoritățile sunt informate. Pentru mine era interesant dacă a fost reținut în baza unui dosar pornit de organele de drept din R. Moldova sau din Rusia. Am înțeles că a fost reținut în baza faptului că a fost anunțat în căutare de autoritățile din R. Moldova. Acesta a fost eliberat noaptea, după ce i-au făcut o profilaxie și l-au pus la tablă. A fost reținut 7-8 ore. L-au eliberat pentru că e și cetățean al Federației Ruse.

Dar restul lucrurilor întrebați-l pe Dodon. Ce ar fi trebuit să semneze Dodon? Aveți telefonul lui Igor Nicolaevici? Să-l întrebați pe el. Și așa deja îmi pare rău că v-am spus despre asta”, a completat Usatîi.

De asemenea, Usatîi a menționat că nu Maia Sandu și Partidul Acțiune și Solidaritate l-au înlăturat pe Dodon de la putere.

„Oamenii, inclusiv eu, am votat împotriva lui Dodon. Acesta s-a autodistrus cu acele kulioace, cu petrecerile organizate la Condrița”, a punctat Renato Usatîi, care astăzi și-a anunțat revenirea în politică.

De menționat că Alexandru Dodon era partener de afaceri cu fiul fostului procuror general al Rusiei, Igor Ceaika.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

ion 19.01.2023 13:43

O fi omis Kulioc termenul de prezentare a docladurilor de au recurs rusii la masuri de profilaxie.

Stop PaRasha! 19.01.2023 16:09

Nu tirajați aberațiile lui Rahat Usratii. Nu e cazul, e un ”susanin”. Acesta are același naș ca și Dondon.

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Alegerile locale, mi...

22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md