20:15:13 13.07.2024
Stiri

VIDEO // Renato Usatîi a PĂRĂSIT Bălțiul, deși o parte dintre bălțeni îl imploră, în cadrul unui MITING, să se RĂZGÂNDEASCĂ în privința demisiei sale. „Renato, nu ne lăsa, Bălțiul va deveni iarăși o gaură neagră”

Actualitate 13.07.2021 19:34 Vizualizări4666 Autor: Ziarul National
VIDEO // Renato Usatîi a PĂRĂSIT Bălțiul, deși o parte dintre bălțeni îl imploră, în cadrul unui MITING, să se RĂZGÂNDEASCĂ în privința demisiei sale. „Renato, nu ne lăsa, Bălțiul va deveni iarăși o gaură neagră”


Zeci de bălțeni, preponderent vorbitori de limba rusă, s-au adunat astăzi în fața Primăriei Bălți și l-au implorat pe Renato Usatîi, unii cu lacrimi în ochi, să se răzgândească în privința demisiei sale.

Unii protestatari chiar au plâns în luările lor de cuvânt, menționând că orașul va degrada, dacă Usatîi își va da demisia. Vorbitorii au menționat că Bălțiul a fost o mare gaură, iar în ultimii ani s-ar fi făcut multe lucruri bune.

De asemenea, protestatarii le-au reproșat bălțenilor pentru că au votat la alegerile parlamentare de pe 11 iulie Blocul electoral al „Comuniștilor și Socialiștilor”, dar nu Blocul „Renato Usatîi”.

Citește și: Renato Usatîi DEMISIONEAZĂ din funcția de primar al municipiului Bălți, după ce bălțenii NU au votat blocul său la alegerile parlamentare. Acesta renunță și la POLITICĂ: „Bălțenii nu vor mai găsi alt PROST, care să aducă bani de acasă”

„Renato a ajutat multă lume, pensionarii, cluburile sportive… Știm că nu este acum în oraș, dar ne dorim să nu ne lase. Va fi un dezastru pentru oraș. Renato, te rugăm să te răzgândești”.

De asemenea, protestatarii au ținut să accentueze că nimeni nu i-a rugat să iasă în stradă și că ar face acest lucru din propria convingere.

De menționat că unii comentatori politici au declarat că demisia lui Usatîi ar fi fost aranjată de însuși primarul de Bălți, pentru ca ulterior să fie rugat să rămână în politica din R. Moldova.

Blocul „Renato Usatîi” a obținut un rezultat dezastruos la alegerile parlamentare de duminică.

Blocul lui Usatîi a obținut al treilea rezultat, după Blocul electoral al „Comuniștilor și Socialiștilor” (40,17%) și PAS – 27,34%.

Renato Usatîi a fost votat de aprope 10 000 de bălțeni sau 22,69 la sută. După aflarea rezultatelor oficiale, Renato Usatîi a declarat că bălțenii au demonstrat că nu sunt interesați să aibă un gospodar, dar vor în funcție politicieni. Astfel, acesta a anunțat că pleacă în concediu, după care va demisiona din funcție pentru a se dedica afacerilor sale.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

05.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Va dispărea Republic...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md