17:37:56 21.02.2024
Stiri

FOTO // Renato Usatîi s-a RĂZGÂNDIT în privința retragerii din politică? Primarul de Bălți a REVENIT BRONZAT din vacanță și e gata s-o ia de la capăt: „Cu toții ne-am fript măcar o dată – am căzut, dar ne-am ridicat”

Actualitate 05.08.2021 09:39 Vizualizări6355 Autor: Ziarul National
FOTO // Renato Usatîi s-a RĂZGÂNDIT în privința retragerii din politică? Primarul de Bălți a REVENIT BRONZAT din vacanță și e gata s-o ia de la capăt: „Cu toții ne-am fript măcar o dată – am căzut, dar ne-am ridicat” Facebook


Renato Usatîi a revenit din vacanță și pare că s-a răzgândit în privința retragerii sale din politică. După mai bine de trei săptămâni în care a lipsit din spațiul public, Usatîi s-a prezentat la sediul „Partidului Nostru” bronzat și gata s-o ia de la capăt.

„Sunt acasă. Cu toții măcar o dată în viață ne-am fript – am căzut, dar ne-am ridicat”, a scris Usatîi pe pagina sa de Facebook.

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, a anunțat pe 12 iulie curent, la o zi după alegerile parlamentare anticipate, că demisionează din funcția de primar al municipiului Bălți, în semn de protest față de preferințele electorale ale bălțenilor de la ultimul scrutin. De asemenea, acesta spunea că renunță și la funcția de președinte al „Partidului Nostru”.

Mai mult, Usatîi anunța că nimeni dintre apropiații săi, inclusiv viceprimarul Nicolae Grigorișin, nu va candida la funcția de primar de Bălți.

„Nu cred că bălțenii vor găsi un alt prost, care să aducă bani de acasă pentru proiecte pentru oraș”, a spus supărat Usatîi, care era convins că va accede în Parlament cu un rezultat foarte bun.

„Dacă cei 60 000 de oameni care au votat ieri pentru mine se vor transforma cândva în 200 sau 300 de mii, atunci mă voi gândi ce fac mai departe”, a mai adăugat Usatîi.

Menționăm că blocul lui Renato Usatîi a luat pe 11 iulie doar 9 994 de voturi la Bălți sau 22,69%, fiind al treilea în preferințele bălțenilor după Blocul „Comuniștilor și Socialiștilor” - 40,17% și Partidul Acțiune și Solidaritate - 27,34%.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md