21:24:48 16.01.2022
Stiri

Andrei Năstase iese la rampă după mai multe săptămâni de TĂCERE: „Nu vă atingeți de Cruce, nu scoateți pe Dumnezeu din instituții, pentru că de aici şi până la haos nu e decât un PAS”

Actualitate 15.11.2021 16:52 Vizualizări954 Autor: ZiarulNational
Andrei Năstase iese la rampă după mai multe săptămâni de TĂCERE: „Nu vă atingeți de Cruce, nu scoateți pe Dumnezeu din instituții, pentru că de aici şi până la haos nu e decât un PAS”


Fostul lider al Platformei „DA" şi ministru de Interne, Andrei Năstase, susţine că va depune o cerere de abrogare a deciziei Curții Supreme de Justiție privind scoaterea crucifixului din holul Ministerului Afacerilor Interne.

„Într-o țară în care Crucea devine subiectul unor surprinzătoare tranzacții juridice și politice, dublate de neimplicarea complice și periculoasă a unei societăți încremenite încă în tăcerea fatală a ultimilor 30 de ani, viitorul nostru pare că va fi mai degrabă o copie palidă a trecutului de care, cel puțin declarativ, încercăm să ne desprindem în fiecare zi. Am învățat să nu judec și să nu condamn acele spirite șchioape care își mărturisesc zilnic neputințele la adăpostul unor așa-zise valori și principii ciopârțite de puținătatea moralei creștine care ne străjuiește atât de tânăra noastră democrație.

CITIȚI și Crucifixul lui Năstase va fi SCOS din holul MAI, la insistența Consiliului pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității. Mitropolia Basarabiei și Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove cer revizuirea deciziei CSJ

Am mai învățat să nu mai am așteptări și să înțeleg, pe cât îmi este mie cu putință, că noi, oamenii, nu suntem toți la fel, nu ne dorim aceleași lucuri și nu suntem dispuși să facem eforturi similare pentru a ne construi împreună societatea de care avem cu toții atât de mare nevoie. Am învățat multe. Am priceput și mai multe. Însă, indiferent cât de multe vor mai fi lecțiile pe care eu, tu, noi toți, urmează să le învățăm, nu voi putea niciodată, dar absolut niciodată, înțelege motivele pentru care decidem, în instanțele de judecată, să ne întoarcem cu spatele la Dumnezeu!

Pentru că nu despre crucifixul de la MAI este vorba, nu despre mine sau despre decizia mea de atunci...ci despre noi toți, despre credința noastră și despre ce va mai rămâne din noi dacă vom continua așa! Acest act de blasfemie și de discreditare a credinței, a justiției și a instituțiilor statului trebuie să fie abrogat, iar pentru asta voi depune imediat o cerere de revizuire a hotărârii criminale emise recent și voi pregăti dosarul pentru CEDO. Nu vă atingeți de Cruce, nu scoateți pe Dumnezeu din instituții, pentru că de aici si până la haos nu e decât un pas", a scris Năstase pe Facebook după mai multe săptămâni de tăcere.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.01.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Răbdare și discernământ

10.01.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre „dezvăluiri” ...

07.01.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // A conspirat Tokaev c...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
De ce credeți că s-au scumpit gazele naturale livrate R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md