03:32:07 21.07.2024
Stiri

FOTO // Jurnalista Natalia Morari și Veaceslav Platon NU se mai ascund. Aceștia au fost surprinși la Londra ÎMBRĂȚIȘAȚI prin ploaie

Actualitate 02.10.2021 21:17 Vizualizări13333 Autor: Ziarul National
FOTO // Jurnalista Natalia Morari și Veaceslav Platon NU se mai ascund. Aceștia au fost surprinși la Londra ÎMBRĂȚIȘAȚI prin ploaie


Fondatoarea Tv 8, jurnalista Natalia Morari, ar fi părăsit R. Moldova. Aceasta ar plecat în Anglia la controversatul Veaceslav Platon, tatăl copilului său.

Citește și: Dezvăluiri în PREMIERĂ despre ambițiile POLITICE ale Nataliei Morari. Persoane APROPIATE mamei copilului lui Veaceslav Platon spun că fondatoarea Tv8 țintea funcția de PREȘEDINTE al R. Moldova și își dorea ca Dodon să o învingă pe Maia Sandu

Cei doi au fost surprinși la Londra îmbrățișați sub o umbrelă. Unii cetățeni ai R. Moldova i-au observat pe cei doi în cartierul Canary Wharf din Londra, scrie Deschide.md.

Citește și: Socialiștii lui Dodon sunt gata să-i ofere tot SPRIJINUL Nataliei Morari, după ce aceasta s-a plâns că „oamenii din SIS” ar fi șantajat-o că vor dezvălui că Veaceslav Platon e tatăl copilului ei: „Așteptăm de la ea DETALII, numele persoanelor…”

De menționat că Natalia Morari a recunoscut la începutul lunii septembrie că Veceslav Platon este tatăl copilului său, Rem. Inițial aceasta a declarat că se retrage de la Tv 8 temporar și va reveni cu un nou proiect. „Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu. Mulți dintre voi știți că eu des numeam TV8 un fel de primul copil al meu. Înțelegând că prin mine va fi lovit și el, am luat unica decizie corectă și anume să fac o pauză de emisie și să ies temporar din Consiliul de Adminstrație al televiziunii. Rămân fondatorul televiziunii care ține la ea mai mult decât își imaginau cei care au pornit acest atac asupra mea. Voi reveni la timpul potrivit, inclusiv cu un nou format de emisiune”, spunea Morari pe 8 septembrie.

După ce a recunoscut că are o relație cu Platon, cu care a realizat și interviuri, mai mulți admiratori de-ai săi, inclusiv prieteni, i-au întors spatele fondatoarei Tv 8. Astfel, aceasta a ripostat printr-un „manifest” în care i-a luat apărarea lui Platon, dar și lui Alexandr Stoianoglo, cel care în ultima perioadă ar fi luat mai multe decizii în favoarea tatălui copilului Nataliei Morari.

CITIȚI și CONFIRMAT // Controversatul Veaceslav Platon, TATĂL copilului Nataliei Morari de la Tv8„Ceea ce s-a întâmplat cu mine în ultimele 72 de ore a demonstrat un singur lucru: noi trăim într-o societate absolut bolnavă. Anume din cauză acestor elite noi și trăim într-o societate atât de bolnavă. Ei decid cine este trădător, cine trebuie șters din istorie cu buretele, cine este criminal înainte ca să se expună instanță, cine, până la urma urmei, are dreptul să stea alături de ei, cei „curați”.Dar problema e că mulți dintre ei pe deoparte nu sunt nici curați, nici sfinți, nici în drept să-i judece pe alții.

Citește și: INTERVIU // Lilian Carp: „Nu am văzut încă vreo acțiune din partea Nataliei Morari să meargă să depună o plângere la Procuratură în acest caz de presupus șantaj. În cazul în care nu se vor prezenta nume, pot considera că a fost un act de intimidare”

CITIȚI și Natalia Morari a fost invitată la SIS, după ce a DEZVĂLUIT că Veaceslav Platon e tatăl copilului său și ar fi fost ȘANTAJATĂ de unii oameni din cadrul instituției

Am văzut multe acuzații legate de poziția mea vizavi de procurorul general, Alexandru Stoianoglo. Cică, acum e clar de ce îl apăra atâta! I-a eliberat „criminalul” din pușcărie! El poate și nu este un procuror general ideal, dar el este cel mai corect din toți pe care i-am avut până acum. El măcar încearcă. Nu ca mulți alții. Și ultima. Mulți dintre voi ați aruncat cu pietre în copilul meu și tatăl lui și ați cerut să mă dezic de „satană”. Apoi să știți, el este mult mai corect și liber în gândire decât mulți dintre cei care astăzi aruncă în el cu pietre. El nu este un sfânt, are păcatele lui ca și orice om, dar ele la sigur nu sunt nici pe deoparte așa cum sunt desenate. Eu știu că în aceste zile eu sunt ștearsă de peste tot, inclusiv din istorie, inclusiv din istoria pe care am construit-o și eu, inclusiv de unii așa ziși „ai mei”. Partea frumoasă este că eu trăiesc o adevărată eliberare. Trăiesc libertatea să rămân singură în fața majorității și să nu-mi fie frică de asta. Pentru că știu că am făcut totul corect”, a scris aceasta pe 11 septembrie.

Citește și: „Planul SECRET” Platon-Morari? „În R. Moldova va fi creat un PARTID politic… Vor fi puse la bătaie 5 000 000 de EURO pentru acțiuni de caritate, iar în 2023 va fi aplicată o LOVITURĂ puternică actualei guvernări”. Ilie Ionaș NEAGĂ informațiile

De menționat că pe numele lui Veaceslav Platon a fost eliberat un mandat de arest pentru 30 de zile încă în luna august, dar deocamdată organele de drept nu au reușit să-l aducă în R. Moldova. Mai mult, Platon a devenit în ultima perioadă foarte vocal. Acesta aduce critici dure actualei guvernări PAS și Maiei Sandu.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md