05:13:25 16.04.2024
Stiri

Veaceslav Platon, JIGNIRI fără precedent la adresa Maiei Sandu: „Țărancă cu guler alb… Această femeie plăpândă este, de fapt, o escroacă ticăloasă”. Concubinul Nataliei Morari, fugit la Londra, o așteaptă în instanța de judecată pe șefa statului

Actualitate 17.01.2022 17:51 Vizualizări6422 Autor: Ziarul National
Veaceslav Platon, JIGNIRI fără precedent la adresa Maiei Sandu: „Țărancă cu guler alb… Această femeie plăpândă este, de fapt, o escroacă ticăloasă”. Concubinul Nataliei Morari, fugit la Londra, o așteaptă în instanța de judecată pe șefa statului


Controversatul Veaceslav Platon a acționat-o în judecată pe președinta Maia Sandu, deoarece șefa statului i-ar fi lezat „onoarea, demnitatea și reputația profesională”. Procesul este programat pentru 20 ianuarie curent, la Judecătoria Chișinău, sectorul Centru. Înainte de asta, Platon i-a dedicat Maiei Sandu o postare pe Facebook, plină cu jigniri.

Citește și: Mandat de AREST pe numele lui Veaceslav Platon: Nu s-a prezentat la Judecătoria Chișinău, fiind citat în cauza atacului RAIDER de la „Moldova-Agroindbank”, parte a schemei „Laundromat”

„Țărancă cu guler alb. În vâltoarea campaniei prezidențiale, atunci când Maia Sandu se rupea spre putere cu orice preț, minciunile și calomniile curgeau gârlă din gura acesteia. Cetățeanului simplu îi era greu să accepte vizual și mental faptul că această femeie plăpândă este de fapt o escroacă ticăloasă, cinică și nerușinată, gata să meargă peste capete pentru satisfacerea propriei sale vanități și mândrii provinciale. Zoile pentru stropirea tuturor erau inventate din mers. Gura ei nu se închidea nici pentru un minut. Una din improvizațiile ei a fost că președintele de atunci Dodon i-a dat lui Veaceslav Platon undă verde pentru furtul celui de-al doilea miliard. Nu știu dacă își mai amintește cineva, dar am acționat-o în judecată imediat”, a scris concubinul Nataliei Morari pe Facebook.

Citește și: „MEGA televiziune”, lansată la Chișinău. „O vor face cu banii lui Platon. Unii lideri politici au fost la Londra. Se pregătesc să preia 20-30% din electorat, vor să-i îngrămădească pe toți. O să vedeți ce MONȘTRI se întorc în primăvară”

Potrivit lui Platon, timp de un Judecătoria Chișinău, sectorul Centru, a tot amânat, sub diverse pretexte, solicitarea sa.

„Doar prin intermediul Curții de Apel Chișinău am reușit să impun instanța să examineze cauza. Următoarea ședință este stabilită pentru data de 20 ianuarie 2022. În cadrul ședinței precedente, avocatul Maiei Sandu a cerut timp pentru a face cunoștință cu materialele dosarului și pregătirea unui răspuns. Acest proces este foarte important pentru a scoate la lumina zilei acest suflet mizerabil, a ipocriziei și esenței sale fățarnice. Vom vedea cum se va îndreptăți în instanță, cum va încerca să iasă uscată din propriile zoi, pentru a evita atragerea la răspundere. Va trebui să spună ce a vorbit, de ce a vorbit așa și de unde are informațiile”, a adăugat Platon.

Citește și: Noi DOVEZI privind FAVORIZAREA lui Veaceslav Platon de către fosta conducere a Procuraturii. Controversatul om de afaceri s-a ales cu un dosar penal pentru EVAZIUNE fiscală

De menționat că Platon a fugit la Londra după alegerile parlamentare anticipate din vara trecută. Procurorul general suspendat, Alexandr Stoianoglo, spunea atunci că Platon nu are interdicția de a părăsi R. Moldova și că e sigur că acesta va reveni curând. De atunci a trecut mai bine de jumătate de an. Între timp, pe numele lui Platon a fost eliberat un mandat de arest, însă acesta nu s-a prezentat în instanța de judecată.

Citește și: Un nou DOSAR penal pe numele fugarului Platon. „Grupul CRIMINAL organizat” condus de acesta ar fi provocat o daună de circa 20 de MILIOANE de lei la AO BNAA”


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md