04:33:48 18.07.2024
Stiri

Socialiștii lui Dodon sunt gata să-i ofere tot SPRIJINUL Nataliei Morari, după ce aceasta s-a plâns că „oamenii din SIS” ar fi șantajat-o că vor dezvălui că Veaceslav Platon e tatăl copilului ei: „Așteptăm de la ea DETALII, numele persoanelor…”

Actualitate 09.09.2021 12:21 Vizualizări18383 Autor: Ziarul National
Socialiștii lui Dodon sunt gata să-i ofere tot SPRIJINUL Nataliei Morari, după ce aceasta s-a plâns că „oamenii din SIS” ar fi șantajat-o că vor dezvălui că Veaceslav Platon e tatăl copilului ei: „Așteptăm de la ea DETALII, numele persoanelor…” diez.md


Fracțiunea Blocului „Comuniștilor și Socialiștilor” este gata să-i acorde tot suportul Nataliei Morari, după ce aceasta a afirmat că Serviciul de Informații și Securitate (SIS) ar fi șantajat-o cu dezvăluirea numelui tatălui copilului său - controversatul om de afaceri Veaceslav Platon.

„Noi am văzut că Natalia Morari a afirmat că asupra sa s-au făcut presiuni din partea SIS. Dacă acest caz a avut loc, atunci suntem foarte îngrijorați. Dacă jurnalistul va merge mai departe și va da și nume, atunci va proceda foarte corect. În cazul în care va fi nevoie de suport din partea fracțiunii Blocului „Comuniștilor și Socialiștilor” (BeCS), atunci noi îl vom acorda. Astfel de cazuri nu trebuie să aibă loc, indiferent despre cine e vorba”, a menționat vicepreședintele fracțiunii BeCS, Corneliu Furculiță, în cadrul unei emisiuni de la Ren TV.

Citește și: CONFIRMAT // Controversatul Veaceslav Platon, TATĂL copilului Nataliei Morari de la Tv8

Potrivit sursei citate, este îngrijorător că SIS ar fila jurnaliștii, politicienii, dar și simplii cetățeni.

„Dacă SIS a fost implicat în acest caz, atunci e grav. Nu este primul semnal care demonstrează că SIS a început sau continuă să se ocupe cu filarea cetățenilor noștri, inclusiv personalitățile politice, jurnaliștii. Îmi doresc sincer să fie elucudat acest caz, presiunile care s-au făcut la adresa acestei jurnaliste. Dacă Natalia într-adevăr este un jurnalist obiectiv, atunci noi așteptăm de la ea detalii”, a precizat Furculiță.

În același timp, adjunctul lui Igor Dodon nu vede o problemă că jurnalista de la Tv8 a avut/are o relație cu Veaceslav Platon. „Ce ține de viața ei privată, e treaba ei. Dar faptul că a fost supusă presiunilor din partea unei instituții de forță ne îngrijorează profund”, a conchis acesta.

Amintim că Natalia Morari a recunoscut, ieri, într-o postare pe Facebook, că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon. Jurnalista a mărturisit că ar fi fost șantajată de „oamenii din SIS” cu divulgarea acestei informații, iar din acest motiv a decis să recunoască public acest fapt.

„Există momente în viață când ai de luat decizii care sunt extrem de complicate, dar sunt unicele corecte. Un an în urmă eu am ales să creez o poveste în jurul fiului meu Rem pentru a-l proteja. Am făcut cât am putut, dar pentru că urmează lucrurile care nu mai pot fi oprite, vreau să fiu eu cea care va spune totul. În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi. Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu”, a dezvăluit astăzi Morari într-o postare pe Facebook.

Citește și: Natalia Morari a fost invitată la SIS, după ce a DEZVĂLUIT că Veaceslav Platon e tatăl copilului său și ar fi fost ȘANTAJATĂ de unii oameni din cadrul instituției

De cealaltă parte, SIS susține că s-a autosesizat pe marginea acestui caz și o așteptă pe Natalia Morari să ofere mai multe detalii despre oamenii care ar fi recurs la filarea și șantajarea sa.

„Serviciul de Informații și Securitate s-a autosesizat în legătură cu declarațiile apărute în spațiul public cu privire la pretinsa implicare a reprezentanților instituției în acțiuni de șantaj împotriva jurnalistei Natalia Morari. Astfel, lansăm o invitație publică doamnei Morari în vederea elucidării circumstanțelor cazului dat și identității persoanelor care au întreprins cerințe ilegale la adresa acesteia în legătură cu activitatea sa profesională”, se arată într-un comunicat de presă al instituției de inteligență.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md