10:27:12 22.07.2024
Stiri

Natalia Morari a fost invitată la SIS, după ce a DEZVĂLUIT că Veaceslav Platon e tatăl copilului său și ar fi fost ȘANTAJATĂ de unii oameni din cadrul instituției

Actualitate 08.09.2021 16:04 Vizualizări10964 Autor: Ziarul National
Natalia Morari a fost invitată la SIS, după ce a DEZVĂLUIT că Veaceslav Platon e tatăl copilului său și ar fi fost ȘANTAJATĂ de unii oameni din cadrul instituției stiri.md


Jurnalista Natalia Morari, fondatoarea postului de televiziune Tv8, a fost invitată la Serviciul de Informații și Securitate (SIS), după ce a recunoscut astăzi că Veaceaslav Platon este tatăl copilului său. Potrivit Nataliei Morari, unii angajați ai instituției ar fi amenințat-o că vor face publică această informație, iar din acest motiv a decis să ofere aceste detalii din viața privată.

„Serviciul de Informații și Securitate s-a autosesizat în legătură cu declarațiile apărute în spațiul public cu privire la pretinsa implicare a reprezentanților instituției în acțiuni de șantaj împotriva jurnalistei Natalia Morari. Astfel, lansăm o invitație publică doamnei Morari în vederea elucidării circumstanțelor cazului dat și identității persoanelor care au întreprins cerințe ilegale la adresa acesteia în legătură cu activitatea sa profesională”, se arată într-un comunicat de presă al instituției de inteligență.

Citește și: CONFIRMAT // Controversatul Veaceslav Platon, TATĂL copilului Nataliei Morari de la Tv8

Totodată, conducerea SIS o sfătuiește pe Natalia Morari să se adreseze la Procuratura Generală.

„Considerăm oportună adresarea jurnalistei la Procuratura Generală în vederea intentării unui dosar penal la subiect, SIS își asumă acordarea sprijinului plenar în eventuala desfășurare a urmăririi penale. SIS activează în strictă conformitate cu legislația în vigoare și condamnă orice tip de atacuri asupra libertăților fundamentale ale omului, presei independente și inviolabilității vieții personale”, a conchis sursa citată.

„Există momente în viață când ai de luat decizii care sunt extrem de complicate, dar sunt unicele corecte. Un an în urmă eu am ales să creez o poveste în jurul fiului meu Rem pentru a-l proteja. Am făcut cât am putut, dar pentru că urmează lucrurile care nu mai pot fi oprite, vreau să fiu eu cea care va spune totul. În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi. Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu”, a dezvăluit astăzi Morari într-o postare pe Facebook.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md