09:55:17 22.02.2024
Stiri

Deputat, despre DEMISIA neașteptată a președintelui interimar al CSM: „I-a stricat planurile lui Dodon de a mai numi, pe final de mandat, niște judecători dubioși. Devine foarte clar că și oamenii care îi erau loiali îl părăsesc...”

Actualitate 22.09.2020 10:14 Vizualizări2224 Autor: Ziarul National


Deputat, despre DEMISIA neașteptată a președintelui interimar al CSM: „I-a stricat planurile lui Dodon de a mai numi, pe final de mandat, niște judecători dubioși. Devine foarte clar că și oamenii care îi erau loiali îl părăsesc...” pages.md

Demisia neașteptată a membrului și președintelui interimar al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Anatol Pahopol, i-ar fi „stricat planurile” președintelui Igor Dodon, consideră deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Sergiu Litvinenco.

Potrivit parlamentarului, Igor Dodon ar fi intenționat, pe final de mandat, să mai numească în funcție, prin intermediul CSM, unii judecători controversați.

„Ce înseamnă demisia lui Anatol Pahopol? Din câte se pare, i-a stricat planurile lui Dodon, Lebedinschi și alții ca ei de a mai numi în funcție, pe final de mandat, niște judecători dubioși, printre care și controversatul Pavliuc.

Citește și: DOC // Anatol Pahopol a RENUNȚAT la funcția de președinte interimar al CSM și la cea de membru al aceluiași consiliu

Dincolo de faptul că este discutabilă în general numirea de către Dodon a judecătorilor în perioada în care au loc alegeri prezidențiale, devine foarte clar că și oamenii care îi erau loiali îl părăsesc. Adică și oamenii fideli lui Dodon își dau seama că șansele lui pentru un nou mandat sunt zero”, a comentat Litvinenco, într-o postare pe Facebook.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md