21:04:50 17.06.2024
Stiri

Dispută ACIDĂ între fostul și actualul lider PLDM: „Cât privește ulciorul de „ACUM”, vezi să nu să se…”

Politică 09.01.2019 19:25 Vizualizări3397 Autor: Ziarul National
Dispută ACIDĂ între fostul și actualul lider PLDM: „Cât privește ulciorul de „ACUM”, vezi să nu să se…”


Fostul președinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Viorel Cibotaru, i-a atacat dur pe liberal-democrații care au decis să participe la alegerile parlamentare în calitate de candidați independenți, după ce nu au fost acceptați de Blocul „ACUM”. La postarea lui Cibotaru a reacționat actualul președinte al PLDM, Tudor Deliu, care nu s-a regăsit în lista comună a Blocului „ACUM”, deși liberal-democrații au decis să nu participe la scrutinul parlamentar, dar să sprijine construcția politică formată în jurul formațiunilor conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase.

„O senzație neobișnuită apare dacă analizezi modul cum se prezintă pe FB aspiranții la mandatul de deputat în circumscripțiile uninominale. Cei mai polifonici și autentici sunt cei de la „ACUM”. Diferiți, romantici, originali, vii. Cei de stânga - un balaur cu trei capete, unde se vede clar doar un cap (capo di tutti capi), iar ceilalți - figuranți înregimentați într-o mașinărie de adunare impusă și netransparentă a datelor din buletinele angajaților publici (în mare parte) - toți plecați (în istorie). Să vedem cât de repede își vor aduna semnăturile curajoșii și iubiții de popor „unioniștii” și „independenții” - foști pldm-iști”, a scris pe pagina sa de Facebook Viorel Cibotaru.

Citește și: Liderul PLDM, care NU se regăsește în lista electorală a Blocului „ACUM”, sparge TĂCEREA: „Nu sunt persoana care să mă UMILESC pentru a obține ceva”

Ultima frază l-a deranjant pe actualul lider al PLDM, Tudor Deliu, care a recunoscut recent că nu a fost de acord ca formațiunea pe care o conduce să nu participe la alegerile parlamentare din februarie.

„Îmi pare rău că se scuipa în ulciorul din care a băut multă apă. Dar... mă rog...”, a reacționat Deliu.

Viorel Cibotaru a răspuns imediat și l-a luat peste picior pe liderul PLDM: „Tudor Deliu, dacă ești acum cu ulciorul plin în mână, poate trag o fugă, ce zici?”.

Citește și: Un vicepreședinte PLDM și-a SUSPENDAT calitatea de membru de partid, pentru a putea candida independent la parlamentare: Liberalii îl SPRIJINĂ

Gluma lui Cibotaru nu a fost gustată de Tudor Deliu. „Viorel, cred că procedezi foarte urât prin declarațiile tale. Ori consideri că Facebook este platforma pentru discuții? Eu accept, dar cred că rufele se spală în ligheanul de acasă și nu la vecini. Cât privește ulciorul de „acum”, vezi să nu să se confunde cu altă noțiune”, a punctat Deliu.

Citește și: Un primarul UNIONIST va CANDIDA la alegerile parlamentare: „Îmi dau bine seama de caracterul și potențialul meu”

Amintim că PLDM a decis să nu participe la alegerile parlamentare din 24 februarie curent, dar să sprijine Blocul „ACUM”. Acest lucru nu le-a convenit unor liberal-democrați cu notorietate, precum primarul de Cimișlia, Gheorghe Răileanu, și vicepreședintele PLDM, Alexandru Bujoreanu. Cei doi, care nu ai fost acceptați în calitate de candidați ai Blocului „ACUM”, au decis să candideze la alegerile parlamentare în circumscripțiile din Cimișlia, respectiv Leova.
Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md