05:03:55 17.04.2024
Stiri

Un primarul UNIONIST va CANDIDA la alegerile parlamentare: „Îmi dau bine seama de caracterul și potențialul meu”

Partide/Comunicate 30.12.2018 15:28 Vizualizări3631 Autor: Ziarul National
Un primarul UNIONIST va CANDIDA la alegerile parlamentare: „Îmi dau bine seama de caracterul și potențialul meu” Facebook


Primarul de Cimișlia, Gheorghe Răileanu, semnatar al Declarației simbolice de Unire a R. Moldova cu România, a decis să candideze la alegerile parlamentare din februarie 2019.

„Stimați prieteni, în ultimele săptămâni am fost contactat de mulți prieteni și cunoscuți, care m-au sfătuit să-mi înaintez candidatura la funcția de deputat în Parlamentul R. Moldova, în circumscripția uninominală nr. 40 Cimișlia. Mi-au fost aduse diferite argumente în favoarea implicării mele în acest exercițiu responsabil, dar și greu.

Am analizat situația și șansele pe care le-aș avea în calitate de candidat la alegeri, dar și rolul pe care l-aș putea avea în viitorul Parlament. Îmi dau bine seama de caracterul și potențialul meu, de capacitățile pe care le pot dezvolta, de experiența acumulată și cred că aș putea contribui la o mai bună gestionare a problemelor publice, în special la îmbunătățirea situației economice, sociale și ecologice în regiunea de Sud a Moldovei, în localitățile din bazinul râului Cogâlnic.

Vă aduc la cunoștință că, în final, am decis să accept propunerea grupului de inițiativă, să-mi asum îndrăzneala și responsabilitatea de-a candida la funcția de deputat în Parlamentul R. Moldova în circumscripția uninominală nr. 40 Cimișlia”, a scris Gheorghe Răileanu pe pagina sa de Facebook.

În circumscripția nr. 40, Răileanu îi va avea contracandidați pe Dumitru Diacov de la PD și pe Piotr Pușcari de la PSRM.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md