18:32:29 19.05.2024
Stiri

Maia Sandu i-a răspuns lui Vlad Filat, care vrea un candidat al DREPTEI pentru prezidențiale și LISTĂ COMUNĂ la parlamentare: „E vremea să scăpăm de cei care se îmbogățesc ilegal... Alegătorii s-au săturat de HOȚI”

Actualitate 19.08.2020 17:10 Vizualizări3987 Autor: Ziarul National
Maia Sandu i-a răspuns lui Vlad Filat, care vrea un candidat al DREPTEI pentru prezidențiale și LISTĂ COMUNĂ la parlamentare: „E vremea să scăpăm de cei care se îmbogățesc ilegal... Alegătorii s-au săturat de HOȚI”


Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) cheamă Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) să o sprijine pe Maia Sandu la alegerile prezidențiale din toamnă, deoarece politiciana ar fi singura care poate scăpa R. Moldova „de hoție și de toți hoții în frunte cu Dodon”.

Acest răspuns a fost dat astăzi, după ce PLDM-ul lui Vlad Filat a propus PAS-ului și Platformei „DA” crearea unui bloc electoral pentru alegerile prezidențiale din toamnă, dar și constituirea unei liste comune a PAS, Platforma „DA” și PLDM la alegerile parlamentare anticipate.

„PAS şi-a înaintat deja candidatul la funcţia de preşedinte în persoana Maiei Sandu, iar principalul obiectiv al nostru este bunăstarea oamenilor, prin alungarea de la putere a lui Dodon și a celorlalți hoți de miliarde.

Citește și: Vlad Filat, PROPUNERE pentru PAS și Platforma „DA” în perspectiva alegerilor prezidențiale, dar și parlamentarelor ANTICIPATE. Vrea LISTĂ comună la următorul scrutin legislativ

E vremea să scăpăm de cei care se îmbogățesc ilegal pe spatele cetățenilor. Și alegătorii PAS, și cei ai Platformei „DA”, ai PL, ai PD sau ai PLDM s-au săturat de hoți.

Îi chemăm să o sprijine pe Maia Sandu pe toți oamenii care vor să scape de hoție și de toți hoții în frunte cu Dodon. Acesta va fi adevăratul bloc electoral, al alegătorilor, nu al liderilor politici care astăzi sunt, iar mâine – nu”, se arată în răspunsul oferit de formațiunea Maiei Sandu.


Stiri relevante
Top stiri
19.05.2024 10:33 575 Matrioșka din cutia chinezească

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md