07:38:01 22.10.2021
Stiri

Maia Sandu i-a răspuns lui Vlad Filat, care vrea un candidat al DREPTEI pentru prezidențiale și LISTĂ COMUNĂ la parlamentare: „E vremea să scăpăm de cei care se îmbogățesc ilegal... Alegătorii s-au săturat de HOȚI”

Actualitate 19.08.2020 17:10 Vizualizări3014 Autor: Ziarul National
Maia Sandu i-a răspuns lui Vlad Filat, care vrea un candidat al DREPTEI pentru prezidențiale și LISTĂ COMUNĂ la parlamentare: „E vremea să scăpăm de cei care se îmbogățesc ilegal... Alegătorii s-au săturat de HOȚI”


Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) cheamă Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) să o sprijine pe Maia Sandu la alegerile prezidențiale din toamnă, deoarece politiciana ar fi singura care poate scăpa R. Moldova „de hoție și de toți hoții în frunte cu Dodon”.

Acest răspuns a fost dat astăzi, după ce PLDM-ul lui Vlad Filat a propus PAS-ului și Platformei „DA” crearea unui bloc electoral pentru alegerile prezidențiale din toamnă, dar și constituirea unei liste comune a PAS, Platforma „DA” și PLDM la alegerile parlamentare anticipate.

„PAS şi-a înaintat deja candidatul la funcţia de preşedinte în persoana Maiei Sandu, iar principalul obiectiv al nostru este bunăstarea oamenilor, prin alungarea de la putere a lui Dodon și a celorlalți hoți de miliarde.

Citește și: Vlad Filat, PROPUNERE pentru PAS și Platforma „DA” în perspectiva alegerilor prezidențiale, dar și parlamentarelor ANTICIPATE. Vrea LISTĂ comună la următorul scrutin legislativ

E vremea să scăpăm de cei care se îmbogățesc ilegal pe spatele cetățenilor. Și alegătorii PAS, și cei ai Platformei „DA”, ai PL, ai PD sau ai PLDM s-au săturat de hoți.

Îi chemăm să o sprijine pe Maia Sandu pe toți oamenii care vor să scape de hoție și de toți hoții în frunte cu Dodon. Acesta va fi adevăratul bloc electoral, al alegătorilor, nu al liderilor politici care astăzi sunt, iar mâine – nu”, se arată în răspunsul oferit de formațiunea Maiei Sandu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


F. Mazur 19.08.2020 18:02

Chiar dacă propunerea PLDM-lui lui Filat este una care trezeşte multe dubi, PAS a răspuns într-un mod politicos, clar şi corect. Şi dacă PLDM si Filat sincer sunt îngrijoraţi de starea social-politică din RM, ar trebui să reacţioneze adecvat şi să o susţină pe M. Sandu în scrutinl din toamnă. Această susţinere ar demonstra că Filat a revenit în politică cu intenţii bune, fapt care ar topi un geţar şi urma să fie apreciat la alegerile parlamebtare, cred că şi de PAS.

R. Leon 19.08.2020 19:54

V. Filat îşi supraapreciază importanţa. Niciun partid cu o oarecare greutate, nu ar risca să-i întindă mâina, cu atât mai mult că există o opinie că el e parte a unui scenariu întocmit în laboratoarele lui Dodon.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.10.2021 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce Natalia Gavril...

15.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Al doilea război eco...

11.10.2021 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Stoianoglo, dr...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Alexandr Stoianoglo trebuie să se întoarcă la conducerea Procuraturii Generale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md