12:48:06 04.12.2023
Stiri

Maia Sandu i-a răspuns lui Vlad Filat, care vrea un candidat al DREPTEI pentru prezidențiale și LISTĂ COMUNĂ la parlamentare: „E vremea să scăpăm de cei care se îmbogățesc ilegal... Alegătorii s-au săturat de HOȚI”

Actualitate 19.08.2020 17:10 Vizualizări3803 Autor: Ziarul National
Maia Sandu i-a răspuns lui Vlad Filat, care vrea un candidat al DREPTEI pentru prezidențiale și LISTĂ COMUNĂ la parlamentare: „E vremea să scăpăm de cei care se îmbogățesc ilegal... Alegătorii s-au săturat de HOȚI”


Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) cheamă Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) să o sprijine pe Maia Sandu la alegerile prezidențiale din toamnă, deoarece politiciana ar fi singura care poate scăpa R. Moldova „de hoție și de toți hoții în frunte cu Dodon”.

Acest răspuns a fost dat astăzi, după ce PLDM-ul lui Vlad Filat a propus PAS-ului și Platformei „DA” crearea unui bloc electoral pentru alegerile prezidențiale din toamnă, dar și constituirea unei liste comune a PAS, Platforma „DA” și PLDM la alegerile parlamentare anticipate.

„PAS şi-a înaintat deja candidatul la funcţia de preşedinte în persoana Maiei Sandu, iar principalul obiectiv al nostru este bunăstarea oamenilor, prin alungarea de la putere a lui Dodon și a celorlalți hoți de miliarde.

Citește și: Vlad Filat, PROPUNERE pentru PAS și Platforma „DA” în perspectiva alegerilor prezidențiale, dar și parlamentarelor ANTICIPATE. Vrea LISTĂ comună la următorul scrutin legislativ

E vremea să scăpăm de cei care se îmbogățesc ilegal pe spatele cetățenilor. Și alegătorii PAS, și cei ai Platformei „DA”, ai PL, ai PD sau ai PLDM s-au săturat de hoți.

Îi chemăm să o sprijine pe Maia Sandu pe toți oamenii care vor să scape de hoție și de toți hoții în frunte cu Dodon. Acesta va fi adevăratul bloc electoral, al alegătorilor, nu al liderilor politici care astăzi sunt, iar mâine – nu”, se arată în răspunsul oferit de formațiunea Maiei Sandu.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md