20:36:47 17.06.2024
Stiri

Întrebările COMBATANTULUI Tudor Deliu pentru Igor Dodon, cel care îl numește „președinte” pe separatistul Krasnoselski: „Ce fel de comandant suprem este el, dacă umblă cu ghicitul în OUĂ?”

Actualitate 28.10.2020 14:20 Vizualizări1723 Autor: Ziarul National
Întrebările COMBATANTULUI Tudor Deliu pentru Igor Dodon, cel care îl numește „președinte” pe separatistul Krasnoselski: „Ce fel de comandant suprem este el, dacă umblă cu ghicitul în OUĂ?”


Candidatul Partidului Liberal Democrat (PLDM) la funcția de președinte, Tudor Deliu, este indignat că „independentul” Igor Dodon nu participă la dezbaterile electorale, deși s-au adunat „multe întrebări” la adresa sa.

Veteranul războiului de pe Nistru, Tudor Deliu, i-a adresat lui Igor Dodon, prin intermediul rețelelor de socializare, o serie de întrebări.

CITIȚI și KGB-ul transnistrean zburdă în voie în zona de securitate. Mascații de la Tiraspol au RĂPIT un polițist moldovean. Nimeni nu știe unde se află angajatul IP Florești

„Aș fi vrut foarte mult ca în această campanie să mă întâlnesc, măcar la o dezbatere televizată, cu actualul comandant suprem al Forțelor Armate, să-l privesc în ochi și să-l întreb de ce își bate joc de cei care au luptat, cu prețul vieții lor, pentru independență și integritate teritorială, de ce îi proslăvește pe criminalii care au împușcat în copiii noștri la Nistru în 1992, de ce îl numește „președinte” pe capul regimului separatist de la Tiraspol?

CITIȚI și VIDEO // Igor Dodon declară că Vadim Krasnoselski este „PREȘEDINTELE Transnistriei”: „Prin aceasta, Dodon recunoaşte în mod implicit regimul SEPARATIST drept unul legitim”

Într-o societate normală, un asemenea candidat nici nu ar fi ajuns în cursa electorală. Ce fel de comandant suprem este el, dacă umblă cu ghicitul în ouă? Să obțină tot atâtea voturi, câte ouă avea băbuța aceea care i-a prezis viitorul”, a scris Tudor Deliu pe Facebook.

Citește și: Veteranii războiului de la Nistru CONDAMNĂ legitimarea lui Krasnoselski de către Igor Dodon: „Îl primește la Condrița, numindu-l ca pe un șef de stat, în condițiile în care președinții României și Ucrainei n-au fost primiți vreodată”

Amintim că Igor Dodon l-a numit pe liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, „președinte al Transnistriei” în cadrul întrevederii care a avut loc la Condrița pe 28 iulie curent. Deși reacția societății a fost extrem de vehementă, Președinția a comunicat că a fost vorba despre „un context protocolar”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md