21:35:44 27.05.2024
Stiri

Chirtoacă ANTICIPEAZĂ că Munteanu ar putea PĂRĂSI formațiunea: „De ce este nevoie să recurgi la MINCIUNI, pentru a face sau a nu face ceva?”

Politică 11.12.2018 09:31 Vizualizări1590 Autor: Ziarul National
Chirtoacă ANTICIPEAZĂ că Munteanu ar putea PĂRĂSI formațiunea: „De ce este nevoie să recurgi la MINCIUNI, pentru a face sau a nu face ceva?” oficial.md


Liderul Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, îl acuză pe vicepreședintele formațiunii, Valeriu Munteanu, că ar promova minciuni atunci când spune că partidul refuză să participe în alegeri alături de Blocul electoral „ACUM”.

Potrivit lui Chirtoacă, PL nu avea cum să refuze sau să accepte ceva, deoarece Consiliul Republican al formațiunii, unde va fi luată o decizie privind modul de participare la parlamentare, va avea loc la 16 decembrie curent.

Citește și: RUPTURĂ în PL? Fostul candidat al liberalilor la șefia Chișinăului, anunț pentru presă

„Anunțul făcut de Valeriu Munteanu precum că ar exista un refuz al PL-ului de a participa alături de „ACUM” în alegeri este unul fals. Despre aceasta spun și toate emisiunile la care am participat săptămâna trecută - compromis în cadrul unui singur bloc. La Congresul din 1 decembrie 2018 a fost stabilită ședința Consiliului Republican al PL pentru data de 16 decembrie, ora 10.00, unde urmează a fi luate mai multe decizii: formarea biroului politic, alegerea vicepreședinților, modul de participare la alegeri etc. Toate punctele de vedere vor fi expuse de membrii Consiliului Republican, în cadrul ședinței de duminică, în care se va lua decizia finală”, a declarat Chirtoacă.

Acesta afirmă că-i pare rău „pentru minciunile și insinuările răspândite astăzi (ieri - n.r.) la ședința de discuții cu PAS, PPDA și PLDM, dar și în spațiul public”.

Dorin Chirtoacă mai spune că aceste minciuni „vor continua a fi înșirate” și la conferința de astăzi anunțată de Valeriu Munteanu.

„La ședința cu cele trei formațiuni, unde am auzit această minciună pentru prima dată (că PL refuză să participe la alegeri alături de Blocul ACUM - n.r.), i-am atras atenția colegului Valeriu Munteanu că este o afirmație falsă. Cu toate acestea, peste circa o oră, aceeași minciună a apărut deja pe internet. Oricare ar fi rațiunile anunțului (lui Valeriu Munteanu n.r.), de ce însă este nevoie să recurgi la minciuni, pentru a face sau nu a face ceva? Aceasta rămâne a fi o întrebare deschisă?!”, a mai adăugat Ghirtoacă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.05.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scutul european pent...

24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

24.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Căutarea unui candid...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md