07:21:42 24.05.2024
Stiri

RUPTURĂ în PL? Fostul candidat al liberalilor la șefia Chișinăului, anunț pentru presă

Politică 11.12.2018 09:10 Vizualizări2269 Autor: Ziarul National
RUPTURĂ în PL? Fostul candidat al liberalilor la șefia Chișinăului, anunț pentru presă


Vicepreședintele Partidului Liberal (PL) și fost candidat al acestei formațiuni la șefia capitalei în alegerile din 2018, Valeriu Munteanu, a anunțat pentru astăzi, la ora 10.00, o conferință de presă cu tema: „Despre refuzul PL de a participa în alegeri alături de Blocul ACUM și deciziile lui politice de viitor”.

Cel mai probabil, Munteanu, fost deputat și ministru din partea PL, își va anunța retragerea din acest partid, după ce ieri o nouă rundă de negocieri cu Blocul „ACUM” nu s-a soldat cu nicio decizie.

Menționăm că duminică, atunci când Consiliului Național al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a decis să accepte propunerea Blocului electoral „ACUM”, aceea de a nu participa în alegerile parlamentare în calitate de concurent electoral, dar să delege reprezentanți pe listele Blocului „ACUM” și în unele circumscripții uninominale, Valeriu Munteanu a lăudat „pasul” liberal-democraților.

„Un pas mic pentru un PLDM responsabil, un pas mare pentru oprirea binomului Plahotniuc - Dodon și restabilirea democrației și a statului de drept în R. Moldova, pavăză pentru drumul nostru către Unirea Basarabiei cu România. Urmează încă un pas”, a comentat atunci Munteanu.

Opinia sa contrastează cu cele ale președintelui de onoare al PL, Mihai Ghimpu, și proaspătului șef al liberalilor, Dorin Chirtoacă. Cei doi optează pentru acceptarea PL într-un bloc electoral format din patru partide: PL, PLDM, PAS și PPDA.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md