19:08:12 13.07.2024
Stiri

Chirtoacă revine cu PRECIZĂRI în privința VIITORULUI său, după ce a anunțat că renunță la mandatul de consilier municipal și la șefia PL: „Eu îmi întrerup activitatea politică, iar în cazul în care va fi o chemarea a cetățenilor, atunci o să revin”

Actualitate 28.10.2021 15:08 Vizualizări2767 Autor: Ziarul National
Chirtoacă revine cu PRECIZĂRI în privința VIITORULUI său, după ce a anunțat că renunță la mandatul de consilier municipal și la șefia PL: „Eu îmi întrerup activitatea politică, iar în cazul în care va fi o chemarea a cetățenilor, atunci o să revin”


Fostul primar general al capitalei, Dorin Chirtoacă, susține că nu renunță la activitatea politică, în pofida faptului că va demisiona din funcția de președinte al Partidului Liberal (PL) și din cea de consilier municipal. Chirtoacă admite o revenire în prim-planul politicii din R. Moldova, dacă va fi „o chemare” din partea cetățenilor.

Liberalul este supărat că în titlurile de presă a fost folosită expresia „se retrage din politică”.

Citește și: Dorin Chirtoacă RENUNȚĂ la șefia PL. „În semn de PROTEST, îmi depun mandatul de consilier municipal și renunț la calitatea de președinte al PL. Sunt sub o anchetă absurdă de cinci ani...”

„Pe data de 26 octombrie, am anunțat următoarele. În semn de protest, îmi depun mandatul de consilier municipal, renunț la calitatea de președinte al PL și îmi întrerup astfel activitatea politică, pentru a aștepta în tăcere și demnitate, deznodământul acestei situații penibile. Rămân membru PL și nu renunț la promovarea reîntregirii neamului românesc și a integrării noastre, astfel, în NATO și UE. Între întrerupere și retragere este diferență?”, a scris Chirtoacă într-o postare pe Facebook.

Mai mult, Chirtoacă admite că ar putea reveni, dacă acest lucru va fi solicitat de cetățeni.

„Eu nu renunț, dar îmi întrerup activitatea politică. În cazul în care va fi din nou susținere, încredere, va fi o chemare a cetățenilor, eu o să revin și o să mă implic din nou. Dar asta deja trebuie să se vadă din partea dvs., pentru că din partea mea au fost eforturi permanente, peste măsură, timp de 20 de ani și 40-50 de ani din partea rudelor mele și colegilor mei”, a punctat Dorin Chirtoacă.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

05.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Va dispărea Republic...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md