04:17:35 29.01.2023
Stiri

Chirtoacă revine cu PRECIZĂRI în privința VIITORULUI său, după ce a anunțat că renunță la mandatul de consilier municipal și la șefia PL: „Eu îmi întrerup activitatea politică, iar în cazul în care va fi o chemarea a cetățenilor, atunci o să revin”

Actualitate 28.10.2021 15:08 Vizualizări2382 Autor: Ziarul National
Chirtoacă revine cu PRECIZĂRI în privința VIITORULUI său, după ce a anunțat că renunță la mandatul de consilier municipal și la șefia PL: „Eu îmi întrerup activitatea politică, iar în cazul în care va fi o chemarea a cetățenilor, atunci o să revin”


Fostul primar general al capitalei, Dorin Chirtoacă, susține că nu renunță la activitatea politică, în pofida faptului că va demisiona din funcția de președinte al Partidului Liberal (PL) și din cea de consilier municipal. Chirtoacă admite o revenire în prim-planul politicii din R. Moldova, dacă va fi „o chemare” din partea cetățenilor.

Liberalul este supărat că în titlurile de presă a fost folosită expresia „se retrage din politică”.

Citește și: Dorin Chirtoacă RENUNȚĂ la șefia PL. „În semn de PROTEST, îmi depun mandatul de consilier municipal și renunț la calitatea de președinte al PL. Sunt sub o anchetă absurdă de cinci ani...”

„Pe data de 26 octombrie, am anunțat următoarele. În semn de protest, îmi depun mandatul de consilier municipal, renunț la calitatea de președinte al PL și îmi întrerup astfel activitatea politică, pentru a aștepta în tăcere și demnitate, deznodământul acestei situații penibile. Rămân membru PL și nu renunț la promovarea reîntregirii neamului românesc și a integrării noastre, astfel, în NATO și UE. Între întrerupere și retragere este diferență?”, a scris Chirtoacă într-o postare pe Facebook.

Mai mult, Chirtoacă admite că ar putea reveni, dacă acest lucru va fi solicitat de cetățeni.

„Eu nu renunț, dar îmi întrerup activitatea politică. În cazul în care va fi din nou susținere, încredere, va fi o chemare a cetățenilor, eu o să revin și o să mă implic din nou. Dar asta deja trebuie să se vadă din partea dvs., pentru că din partea mea au fost eforturi permanente, peste măsură, timp de 20 de ani și 40-50 de ani din partea rudelor mele și colegilor mei”, a punctat Dorin Chirtoacă.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.01.2023 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Toate statele sunt s...

27.01.2023 16:26 Ziarul National Au luat la pumni un bărbat noaptea, î...

25.01.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Problema identitară î...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că actuala guvernare a R. Moldova trebuie să schimbe Guvernul în anul 2023?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md