15:11:59 29.10.2020
 
Stiri

Chirtoacă solicită CEC-ului să-l EXCLUDĂ pe Igor Dodon din cursa prezidențială: „Întâlnirea dintre Dodon și Plahotniuc în mod cert a avut loc. Dodon a folosit Muntele Athos, religia și rugăciunea ca pretext pentru a se întâlni cu Plahotniuc”

Actualitate 09.10.2020 16:34 Vizualizări2332 Autor: Ziarul National
Chirtoacă solicită CEC-ului să-l EXCLUDĂ pe Igor Dodon din cursa prezidențială: „Întâlnirea dintre Dodon și Plahotniuc în mod cert a avut loc. Dodon a folosit Muntele Athos, religia și rugăciunea ca pretext pentru a se întâlni cu Plahotniuc” Captură


Candidatul Blocului „Unirea” la alegerile prezidențiale, Dorin Chirtoacă, este convins că Igor Dodon s-a întâlnit la finele lunii august curent cu Vlad Plahotniuc și a solicitat Comisiei Electorale Centrale (CEC) excluderea acestuia din cursa electorală, pentru că „folosește resursele materiale puse la dispoziție” de fostul lider al PD. Totodată, Chirtoacă spune că a depus și un denunț la Procuratură pe numele lui Igor Dodon, pentru „participarea la infracțiune și favorizarea infractorului”.

„Plahotniuc s-a întâlnit cu Dodon sau Dodon s-a întâlnit cu Plahotniuc. Indiferent cine a fost inițiatorul acestei întâlniri, aceasta în mod cert a avut loc. Dodon nu a fost pe Muntele Athos să se roage, Dodon a folosit Muntele Athos, religia și rugăciunea ca pretext pentru a se întâlni cu Plahotniuc, pentru a se întâlni cu mafia”, a declarat Chirtoacă într-o intervenție live pe Facebook, după ce a citit investigația realizată de Ziarul NAȚIONAL.

Citește și: PROBE // Dodon s-a întâlnit cu Plahotniuc în Grecia: 30 august 2020, hotelul Pomegranate, Halkidiki

Potrivit lui Chirtoacă, președintele Dodon contactează cu Plahotniuc, anunțat în căutare internațională de către organele de drept de la noi, iar asta înseamnă că este temei să fie exclus din cursa electorală și, totodată, să fie cercetat penal.

„Dodon și Plahotniuc contactează... Mai mult, s-au văzut în Grecia pe 30 august. Din aceste motive am făcut două demersuri oficiale. Unul la CEC și altul la Procuratură. CEC-ului i-am cerut expres excluderea lui Dodon din cursa electorală prezidențială, întrucât folosește resursele materiale puse la dispoziție de Plahotniuc în această campanie, ceea ce este interzis de Codul Electoral.

Citește și: Igor Dodon amenință Ziarul NAȚIONAL cu JUDECATA, după ce am scris că s-a întâlnit cu Plahotniuc în Grecia: „Sunt aberații aruncate de oponenții electorali”

Procuraturii m-am adresat cu un denunț pe baza articolelor 41 și 49 din Codul Penal și anume participarea la infracțiune și favorizarea infractorului. Pentru că din momentul în care Dodon s-a văzut cu Plahotniuc, asta automat înseamnă favorizarea lui Plahotniuc, dat în căutare internațională de autoritățile noastre. Ceea ce putea face Dodon e să contribuie la reținerea și arestarea lui, lucru pe care nu l-a făcut și nici nu a depus un denunț la procuratură cu privire la locul aflării lui Plahotniuc. Din acest punct de vedere, e incompatibil cu calitatea de candidat la funcția de președinte, nu poate participa în această cursă și trebuie deferit justiției”, a conchis Chirtoacă.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

faith 10.10.2020 00:36

Sunt bucurie după nume, ce aruncător minunat și simplu de vrajă care a adus bucurie și fericire înapoi în viața mea! Dau această mărturie pentru că eu sunt atât de fericit, vreau să mulțumesc DR Ogala pentru mare lucru pe care le-a făcut în viața mea, el a adus fericirea înapoi în viața mea, nu am crezut în aruncători vraja până când viața mea sa prăbușit atunci când iubitul meu de 6 ani a decis să renunțe aproape atunci când am vrut să se căsătorească. Am fost atât de devastat emoțional că nu am putut face nimic rezonabil, după 2 luni de durere înainte de un vechi prieten de-al meu mi-a introdus la un aruncător de vraja online numit Dr.IDUMEBO, care a fost după ce a fost scammed de diferite fals vraja aruncători. Am fost introdus la DR IDUMEBO un adevărat aruncător vraja. Dumnezeul meu după 3 zile am văzut minuni, dragostea mea sa întors la mine și viața mea sa întors ca un puzzle completat, și suntem happly căsătorit și a fost ca un vis pentru mine pentru că am crezut că am pierdut-o pentru totdeauna. Vă mulțumesc DR IDUMEBO pentru a ajuta mine, dar mai presus de toate, onestitatea dumneavoastră și rezultatele dumneavoastră rapid și exacte. e-mail: Dridumebospellhome@gmail.com! Ești dezam <2>ă să fii fericit pentru că eu sunt atât de fericit.,,

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.10.2020 16:37 Ziarul National Alecu Reniță // Lăsați-ne în pace, po...

26.10.2020 09:25 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Neutralitatea” trăd...

23.10.2020 09:09 Ziarul National Nicolae Negru // De ce se implică Put...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Pentru cine veți vota la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md