05:18:57 24.04.2024
Stiri

VIDEO // „Zece table de nota 10”: cel de-al patrulea display interactiv oferit de A.S.I.C.S. a ajuns în satul Corten din Taraclia

Actualitate 16.01.2024 13:04 Vizualizări4474 Autor: Ziarul National
VIDEO // „Zece table de nota 10”: cel de-al patrulea display interactiv oferit de A.S.I.C.S. a ajuns în satul Corten din Taraclia


Campania „Zece table de nota zece” a ajuns la Corten, raionul Taraclia! Liceul Teoretic „Sfântul Paisii Hilendarski” din localitate a devenit câștigătorul unei table interactive, în urma concursului desfășurat pe pagina de Facebook a Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.).

Instituția a avut o participare activă în cadrul campaniei Zece table de nota 10”. Întreaga comunitate locală s-a consolidat pentru a aduce dispozitivul performant la Corten.


„Datorită președintelui Consiliului Elevilor din liceu, Maria Delibaltova, care a scris acest eseu, am încercat să-i atragem pe cât mai mulți locuitori ai satului nostru, pentru a câștiga acest proiect. Vă suntem recunoscători pentru lansarea acestui proiect. Am mai participat la o campanie lansată de Asociație, unde am obținut inventar sportiv. Acum vă mulțumim și pentru această tablă interactivă”, a declarat directoarea Liceului Teoretic „Sfântul Paisii Hilendarski”, Svetlana Dermenji.

Eleva Maria Delibaltova, autoarea eseului „Importanța suportului societății pentru dezvoltarea comunităților” a precizat că tema este una foarte importantă pentru un stat aflat în curs de dezvoltare.„Am început să distribuim activ linkul printre comentarii, pentru a obține cât mai multe aprecieri și comentarii despre eseu. Suntem conștienți de faptul că o asemenea tablă este utilă, comodă, ne ajută mult să transmitem informația mult mai rapid elevilor. Ne ajută în timpul orelor, din propria experiență, pot spune că ne captează atenția la ceea ce ni se prezintă”, a subliniat președinta Consiliului Elevilor LT „Sfântul Paisii Hilendarski”.

„Oamenii din Corten urmăresc cu atenție proiectele noastre și participă activ la toate concursurile lansate de noi. Datorită faptului că sunt atât de insistenți, au reușit să obțină inventar sportiv, iar acum au beneficiat de o tablă interactivă. Toate campaniile, concursurile noastre se desfășoară în cel mai transparent și corect mod. Până la încheierea anului de studii vom oferi lunar câte o tablă interactivă instituțiilor de învățământ din republică, cu excepția Chișinăului, a căror colectiv de elevi va fi mai unit și mai activ”, a punctat directoarea A.S.I.C.S., Victoria Kriukova.

Prin intermediul campaniei „Zece table de nota 10”, Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului își propune ca până la sfârșitul anului de studii 2023-2024, să contribuie la modernizarea dotărilor a 10 școli din R. Moldova. Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook a A.S.I.C.S. unde reprezentanții tuturor școlilor din republică (cu excepția celor din Capitală) au ocazia să publice un eseu cu tema „Importanța suportului societății pentru dezvoltarea comunităților” și să câștige o tablă interactivă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md