14:36:03 04.06.2023
Stiri

VIDEO, FOTO // Continuă faptele BUNE pentru R. Moldova. Balul de caritate al „Hospice Angelus Moldova”, în care s-au acumulat circa 40 000 euro pentru nevoile pacienților cu maladii incurabile, s-a desfășurat cu suportul A.S.I.C.S.

Actualitate 24.05.2023 09:41 Vizualizări1146 Autor: Ziarul National
VIDEO, FOTO // Continuă faptele BUNE pentru R. Moldova. Balul de caritate al „Hospice Angelus Moldova”, în care s-au acumulat circa 40 000 euro pentru nevoile pacienților cu maladii incurabile, s-a desfășurat cu suportul A.S.I.C.S.


Zeci de personalități din diverse domenii, inclusiv oameni de afaceri, artiști, reprezentanți ai corpului diplomatic au dat curs invitației „Hospice Angelus Moldova” de a contribui la colectarea de fonduri pentru nevoile pacienților în stare terminală.

Balul de caritate de primăvară al „Hospice Angelus Moldova”, ajuns la a 13-a ediție, a fost organizat inclusiv cu suportul financiar al Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.), care a fost sponsor „Royal”.

Echipa A.S.I.C.S. a participat și la licitația de caritate, la care a câștigat două loturi, inclusiv tricoul semnat de campioana mondială, tripla campioană europeană la lupte, Anastasia Nichita.

Organizatorul evenimentului, Cristina Cuciurcă, a adus mulțumiri Asociației A.S.I.C.S. pentru contribuția financiară și a evidențiat implicarea socială a acesteia.

„Suntem recunoscători echipei A.S.I.C.S. pentru receptivitate și suportul pe care ni-l acordă de fiecare dată. Din 2019 avem o colaborare frumoasă cu partenerii și finanțatorii Asociației”, a subliniat Cristina Cuciurcă.

La rândul său, președintele de onoare al Asociației, Plamen Milanov, a subliniat importanța participării mediului de afaceri la evenimente de acest gen. „Unul dintre scopurile A.S.I.C.S. este de a contribui la dezvoltarea spiritului de caritate în Republica Moldova. Vedem că tot mai multe companii se implică și o fac inclusiv datorită exemplului nostru”, a punctat Plamen Milanov.

La Balul „Hospice Angelus Moldova” au fost colectate peste 39 000 de euro, dintre care aproximativ 10 000 de euro reprezintă contribuția Asociației.

Fundația „Hospice Angelus Moldova” este principalul furnizor de servicii paliative în Republica Moldova. Anual, aproximativ 2 500 de copii și adulți, care suferă de maladii incurabile, beneficiază de serviciile calificate ale echipei Fundației.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.06.2023 09:01 Nicolae Negru Nicolae Negru // Resetarea Europei, l...

31.05.2023 09:00 Cazimir Țino Cazimir Țino // Uniunea Europeană - s...

29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md