15:44:58 25.06.2024
Stiri

VIDEO, FOTO // Regal fotbalistic la Chișinău, cu sprijinul A.S.I.C.S. Cronicarii sportivi din opt țări au concurat la turneul INTERNAȚIONAL Chișinău Media Cup 2024: „Tot mai multe echipe își doresc să vină în R. Moldova”

Actualitate 22.05.2024 14:14 Vizualizări3021 Autor: ZiarulNational
VIDEO, FOTO // Regal fotbalistic la Chișinău, cu sprijinul A.S.I.C.S. Cronicarii sportivi din opt țări au concurat la turneul INTERNAȚIONAL Chișinău Media Cup 2024: „Tot mai multe echipe își doresc să vină în R. Moldova”


La Chișinău s-a desfășurat ce de-a II-a ediție a turneului internațional de fotbal Media Cup 2024. La competiția ce a fost organizată de Asociația Presei Sportive din Moldova (APSM), cu suportul Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.), parterul general al turneului, au participat opt formații de jurnaliști sportivi.

„Anul trecut, la prima ediție a acestui turneu, președintele APSM, Eduard Ciobanu, mi-a spus că ambițiile lui sunt de a face din acest turneu unul grandios și spectaculos. Se pare că i-a reușit”, a ținut să evidențieze președintele Consiliului A.S.I.C.S., Alexandru Gîscă.

De partea cealaltă, președintele APSM, Eduard Ciobanu, a mărturisit că a fost bucuros că a reușit să organizeze o nouă ediție a Chișinău Media Cup. Ciobanu a ținut să aprecieze și suportul oferit de A.S.I.C.S. în organizarea acestui turneu, dar și faptul că a fost mereu alături de echipa de fotbal a jurnaliștilor sportivi din R. Moldova.

„Am văzut cu toții că această competiție a fost plină de surprize, dar și de răsturnări de scoruri. Interesul e tot mai sporit pentru acest turneu, multe echipe își doresc să vină în R. Moldova. Sper ca acest turneu să devină o tradiție, însă pentru asta trebuie să muncim și mai mult”, a precizat Ciobanu.Trofeul celei de-a II-a ediții a turneului internațional Chișinău Media Cup 2024 a fost câștigat de echipa jurnaliștilor sportivi din Azerbaidjan, care în finală au învinsă formația similară a României.

„Se pare că avem o adicție pentru locul doi, pentru că pe această poziție am încheiat evoluțiile și la turneele ce au avut loc în Georgia, Armenia, dar și în R. Moldova. Ne-am dorit să câștigăm această competiție, dar nu a fost să fie. Pe lângă asta vreau să vă mulțumim pentru starea de spirit pe care ne-ați oferit-o, dar și pentru socializare”, a declarat jurnalistul din România, Romeo Chiriac.

Jurnalistul azer Emin Abasov, care a cucerit medaliile de aur la Chișinău Media Cup 2024, a mulțumit organizatorilor pentru ospitalitate.

„Vreau să mulțumesc organizatorilor pentru felul cum a decurs acest eveniment. Totul a fost la cel mai înalt nivel. Am participat și la prima ediție a acestui turneu. Atunci noi am fost echipa care am încheiat pe locul secund, iar acum am devenit campioni”, a conchis Emin Abasov.
Prima ediție a Turneului de fotbal Chișinău Media Cup 2023, la fel, s-a desfășurat la Chișinău și a fost câștigată de reprezentativa cronicarilor sportivi din țara noastră.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md