15:40:35 12.04.2024
Stiri

Litvinenco le răspunde comuniștilor și socialiștilor, care au depus o MOȚIUNE împotriva sa: „Drumul spre o justiție dreaptă și o luptă veritabilă împotriva CORUPȚIEI nu va fi ușor, deoarece tare mulți sunt împotrivă. Pentru că au ce pierde”

Actualitate 14.10.2021 12:56 Vizualizări2699 Autor: Ziarul National
Litvinenco le răspunde comuniștilor și socialiștilor, care au depus o MOȚIUNE împotriva sa: „Drumul spre o justiție dreaptă și o luptă veritabilă împotriva CORUPȚIEI nu va fi ușor, deoarece tare mulți sunt împotrivă. Pentru că au ce pierde”


Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, susține că e determinat și mai departe să reformeze justiția, chiar dacă astăzi deputații Blocului „Comuniștilor și Socialiștilor” încearcă să-l intimideze cu o moțiune simplă împotriva sa.

„Văd că socialiștii și comuniștii au înaintat împotriva mea moțiune simplă la Parlament. Ce să zic? Evident că, deoarece este un instrument constituțional, îi voi da curs așa cum prevede legea. Pe fond – voi vedea ce mi se impută și voi răspunde punctual la totul”, a reacționat ministrul vizat.

Totuși, acesta menționează că cei care se împotrivesc reformei justiției au ce pierde.

Citește și: Moțiune simplă împotriva lui Sergiu Litvinenco. „Ministrul Justiției a regizat scenariul cu reținerea procurorului general Stoianoglo”

„Dar dincolo de toate, precum am mai spus, drumul spre o justiție dreaptă și o luptă veritabilă împotriva corupției nu va fi ușor. Tare mulți au fost, sunt și vor fi împotrivă. Pentru că au ce pierde. Dar pe mine nu mă interesează ce vor pierde politicienii alungați de la guvernare, pentru că și-au bătut joc de țară decenii întregi.

Pe mine mă interesează ceea ce-și doresc majoritatea cetățenilor acestei țări. Și anume un stat puternic, cu instituții funcționale, unde cei care fură de la oameni să fie deferiți justiției. Și voi face anume ceea ce-și doresc cetățenii. Punct!”, a conchis sursa citată.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

05.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Politica penală sau ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md