20:17:54 12.12.2019
 
Stiri

Socialiștii CONTRAATACĂ: „Dar poate numirea în calitate de secretari de stat, adjuncți, interimari şi alți şefuşori pe NĂNĂŞI, CUMĂTRI, CONCUBINE, FOSTE SOȚII nu a ştirbit deloc din imaginea acestor instituții?”

Politică 20.08.2019 10:00 Vizualizări2046 Autor: Ziarul National
Socialiștii CONTRAATACĂ: „Dar poate numirea în calitate de secretari de stat, adjuncți, interimari şi alți şefuşori pe NĂNĂŞI, CUMĂTRI, CONCUBINE, FOSTE SOȚII nu a ştirbit deloc din imaginea acestor instituții?” facebook

Reprezentanții Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) sunt deranjați de declarațiile făcute de partenerii de alianță din Blocul „ACUM”, după ce socialistul Vladimir Țurcan a fost votat președinte al Curții Constituționale. Deputatul socialist Vasile Bolea le amintește celor de la „ACUM” că PSRM a votat pentru Guvernul Sandu, iar ulterior în diferite funcții ar fi fost numiți în diferite funcții „nănăşi, cumătri, concubine, foste soții”.

„Desemnarea unui exponent al PSRM .... este un lucru grav, care știrbește și mai mult încrederea în instituție. Nu am înțeles etichetările unor colegi. Interesant, dar când toți 35 de exponenți ai PSRM au votat pentru investirea Guvernului, acest fapt nu a fost unul grav, ştirbind şi mai mult încrederea în instituție? Dar poate numirea în calitate de secretari de stat, adjuncți, interimari şi alți şefuşori pe nănăşi, cumătri, concubine, foste soții nu a ştirbit deloc din imaginea acestor instituții?”, îi întreabă Bolea pe cei din „ACUM”.

Acesta spune că nu se consideră lepros, bolnav de rabie, gripă aviară sau alte maladii transmisibile, pentru că face parte din PSRM.

CITIȚI și Maia Sandu, despre votarea lui Vladimir Țurcan în fruntea CC: „Nu putem permite ca procesul de DEZOLIGARHIZARE să se sfârșească cu preluarea controlului de către o altă forță politică. Ne rezervăm dreptul să acționăm în consecință”

„Sunt mândru că fac parte din marea familie a socialiştilor, o echipă unită, consolidată şi profesionistă. Am deplină încredere în profesionalismul actualei componențe a Curții Constituționale. Am încrederea că judecătorii CC, numiți recent, vor da dovadă de caracter, corectitudine şi se vor supune doar Constituției.

În ceea ce ține de alegerea în calitate de preşedinte al CC a domnului Vladimir Țurcan, consider că este un bun profesionist, cu o experiență bogată care, prin prestația sa, va întoarce încrederea cetățenilor în această importantă instituție din statul nostru.

Cei ce au emoții şi nu pot să le stăpânească le recomand să privească vreun serial, a la Санtа Барбара, Рабыня Изаура sau altele. Acolo puteți da frâu emoțiilor”, a conchis Bolea.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
09.12.2019 13:40 Ziarul National Victor Chirilă // Lașitate, inconsecv...

09.12.2019 09:09 Nicolae Negru Politica externă echilibrată în dezec...

06.12.2019 09:24 Nicolae Negru Cazul Filat: de la statul capturat la...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova are nevoie de mai multe aeroporturi internaționale, inclusiv la Sud și la Nord, așa cum propune președintele Igor Dodon?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md