02:06:59 22.01.2018
Stiri

O familie, BLOCATĂ de două luni în aeroportul Suvarnabhumi

Știri 12.01.2018 17:30 Vizualizări446 Autor: Ziarul National
O familie, BLOCATĂ de două luni în aeroportul Suvarnabhumi sursa: google.ro

O familie din Zimbabwe este blocată de două luni în aeroportul „ Suvarnabhumi” din Bangkok. Aceasta numără patru adulți și patru copii. Africanii au vrut să părăsească Thailanda, în luna octombrie, încercând să ajungă în Spania prin Ucraina, dar compania aeriană nu a vrut să-i îmbarce, pentru că nu aveau viză pentru Spania, astfel că nu au mai apucat să iasă din țara asiatică.

Acum ei nu mai vor să se întoarcă în Zimbabwe, însă nici nu dețin vreo viză pentru a putea intra în altă țară. De asemenea, Thailanda le-a refuzat autorizația vizei de a rămâne în țară, după ce au depășit termenul sejurului lor.

Cazul lor a fost făcut public de un thailandez, iar acum povestea a devenit virală pe internet.

Această familie refuză categoric să se întoarcă în țara lor din cauza situației dificile de acolo şi așteaptă ajutor, cu toţii fiind decişi să rămână în aeroport. Între timp, ei primesc mâncare de la oamenii care trec sau lucrează în incinta aeroportului.

Sursa: stirinebune.gsp.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md