00:03:07 24.06.2024
Stiri

Opoziția a pus tunurile pe Igor Dodon, după ce Aeroportul ar fi ajuns la un MILIARDAR din Rusia: „Nici SPUME LA GURA nu face, nici CSS nu-l convoacă, nici procurorului nu i se adresează… „Tăcerea PD-iștilor” este sugestivă”

Politică 23.12.2019 12:01 Vizualizări4244 Autor: Ziarul National
Opoziția a pus tunurile pe Igor Dodon, după ce Aeroportul ar fi ajuns la un MILIARDAR din Rusia: „Nici SPUME LA GURA nu face, nici CSS nu-l convoacă, nici procurorului nu i se adresează… „Tăcerea PD-iștilor” este sugestivă”


Președintele Igor Dodon ar ști despre tranzacția de cedare a Aeroportului Internațional Chișinău unui miliardar din Federația Rusă și din acest motiv ar fi „tare liniștit”, consideră deputatul PAS, Sergiu Litvinenco.

„Dodon e tare liniștit de știrea că Aeroportul International Chișinău ar fi ajuns pe mâna ruşilor. Nici spume la gura nu face, nici Consiliul Suprem de Securitate nu-l convoacă, nici procurorului (său) general nu i se adresează, nici instanțelor judecătorești nu le cere să examineze „conform legislației” legalitatea tranzacției”, a remarcat deputatul.

Potrivit lui Litvinenco, ex-premierul Maia Sandu nu a acceptat ca obiectivele strategice să ajungă pe mâna rușilor și din acest motiv a fost demis Guvernul.

„Asta încă o dată demonstrează că Guvernul Maia Sandu a fost dat jos anume pentru că nu a acceptat și că nu ar fi acceptat vreodată ca obiective strategice ale statului să ajungă pe mâna celor care nu vor binele R. Moldova și cetățenilor săi. „Tăcerea PD-iștilor” și în acest caz este sugestivă şi, dacă mai credea cineva în caracterul proeuropean al acestui partid, acum e timpul să se dezmeticească. Corb la corb nu scoate ochii...”, a conchis Litvinenco.

CITIȚI și „Presiunile” l-au făcut pe Rothschild să RENUNȚE la Aeroportul Internațional Chișinău? Omul de afaceri spune că nu mai are niciun interes față de AIC, iar singura poartă aeriană a R. Moldova poate ajunge pe mâna rușilor

Amintim că „NR Investments Ltd”, firma offshore din Guencey, deţinută de baronul britanic Nathaniel Rothschild, a anunțat astăzi că renunță la cele 95% la sută din compania concesionară a AIC. Această cotă at fi fost cumpărată de către afaceristul rus, Andrey Goncharenko, iar Igor Dodon spune că „nu știe nimic” despre această tranzacție.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md