04:30:29 14.06.2024
Stiri

Leancă îl lasă FĂRĂ CUVINTE pe Lazăr: „M-ați pus în dificultate”

Economie 26.11.2013 10:56 Vizualizări3872 Autor: Virginia Nica
Leancă îl lasă FĂRĂ CUVINTE pe Lazăr: „M-ați pus în dificultate”


Ministrul Economiei, Valeriu Lazăr, a declarat, astăzi, la deshiderea conferinței internaționale a întreprinderilor mici și mijlocii, că discursul premierului Iurie Leancă a fost atât de exhaustiv, încât se simte în dificultate să mai completeze ceva.

Potrivit lui Lazăr, Iurie Leancă a scos în evidență atât importanța sectorului întreprinderilor mici și mijlocii pentru economie, cât și politicile aplicate de stat pentru a susține acești agenți economici. Valeriu Lazăr a mai spus că discursul premierului l-a pus în dificultate, fiind unul exhaustiv, însă va încerca să facă față.

„Marile întreprinderi își au importanța lor, însă întreprinderile mici și mijlocii sunt mai dinamice și mai adaptabile la șocurile economice. Activitatea acestor întreprinderi este importantă pentru a modera migrația prin intermediul unor locuri de muncă bine remunerate și aici dumneavoastră aveți rolul principal. Competența, comptetitivitatea și creșterea reprezintă cercul virtuos al dezvoltării și consolidării economice”, a declarat premierul Iurie Leancă în discursul de la inaugurarea conferinței.

Conferința internațională a întreprinderilor mici și mijlocii cu gernericul „Competență, Competitivitate, Creștere” are loc astăzi, la Chișinău, și reprezintă principalul eveniment dedicat Săptămânii Europene a IMM-urilor.


Stiri relevante
Top stiri

României îi pasă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

07.06.2024 09:22 Nicolae Negru Nicolae Negru // Începe marea curățenie?

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md