15:55:41 18.05.2024
Stiri

Înregistrări SECRETE despre crearea alianței „ACUM” – PSRM. „Nume „sonore” din Blocul „ACUM”, care insistau, cu orice preț, să fie acceptate toate condițiile lui Dodon”. Lista miniștrilor propuși atunci de președinte

Politică 06.01.2020 11:39 Vizualizări7310 Autor: Ziarul National
Înregistrări SECRETE despre crearea alianței „ACUM” – PSRM. „Nume „sonore” din Blocul „ACUM”, care insistau, cu orice preț, să fie acceptate toate condițiile lui Dodon”. Lista miniștrilor propuși atunci de președinte


Anumite persoane din cadrul Blocului „ACUM” ar fi insistat foarte mult, în iunie 2019, să fie creată alianța nefirească cu PSRM, iar la un moment dat acestea ar fi înclinat balanța pentru învestirea unui guvern format din mai mulți oameni ai președintelui Igor Dodon. Cel puțin, așa afirmă deputatul Iurie Reniță, care spune că a intrat în posesia unei înregistrări audio despre negocierile secrete privind formarea coaliției „ACUM” – PSRM.

„În noaptea de Revelion, „moșul” a fost foarte generos cu mine. În posesia mea a intrat o înregistrare sonoră de la Parlament (este incredibil cum și cine a făcut-o!) din seara zilei de 7 iunie 2019, când în cadrul Blocului „ACUM” s-a discutat despre necesitatea acceptării „aliansului” cu socialiștii lui Dodon.

CITIȚI și Noi DEZVĂLUIRI despre „dodonistul” din interiorul Blocului „ACUM”: „În cadrul „ACUM” sunt unii deputați care au fraternizat definitiv cu PSRM și cu Dodon”

Vis-à-vis de înregistrarea sonoră va asigur că sunt nume „sonore” din Blocul „ACUM”, care insistau, cu orice preț, să acceptăm toate condițiile lui Dodon pentru formarea coaliției parlamentare și a componenței Guvernului, cu nume de familie concrete (încă din acea seară a fost foarte clar cine sunt, în realitate, dodonistii „noștri”)”, a menționat Reniță.

Citește și: Popșoi îi răspunde lui Reniță, care l-a numit „dodonist”: „Speculații ale unei minți obsedate de ranchiună și invidie”

Parlamentarul spune că, deocamdată, „moșul” nu i-a permis să facă publică înregistrarea audio.

„Cred că nu e momentul potrivit încă pentru sonorizarea publică a acestei înregistrări. S-ar putea să revin la ea. Între timp, „moșul” mi-a făcut și alte surprize sonorizate (nu neapărat tocmai la viitorul Revelion!)”, a conchis acesta.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md