06:53:19 20.06.2024
Stiri

Un deputat al Platformei „DA” îl va sprijini pe Octavian Țîcu la scrutinul PREZIDENȚIAL și PUN-ul la alegerile parlamentare anticipate

Actualitate 27.07.2020 13:20 Vizualizări1890 Autor: Ziarul National
Un deputat al Platformei „DA” îl va sprijini pe Octavian Țîcu la scrutinul PREZIDENȚIAL și PUN-ul la alegerile parlamentare anticipate


Deputatul fracțiunii Platformei „DA”, Iurie Reniță, îl va sprijini pe liderul Partidului Unității Naționale (PUN), Octavian Țîcu, la alegerile prezidențiale din toamna curentă, a anunțat astăzi legislatorul în cadrul lansării la Chișinău a campaniei PUN: „Ce înseamna Unirea cu România?”.

Potrivit lui Reniță, PUN este cel mai „important, atractiv și convingător partid unionist din R. Moldova”, chiar dacă unii „unioniști de serviciu” încearcă să diminueze această calitate.

„Această condiție impune PUN-ului un comportament pe potrivă, care ar trebui să se materializeze în capacitatea de a coagula toate forțele cu adevărat unioniste”, a precizat Reniță.

Deputatul Platformei „DA” a lăudat formațiunea lui Octavian Țîcu pentru faptul că explică oamenilor ce înseamnă Unirea cu România, dar și pentru că are parteneri politici la București (PMP n.r.) și Bruxelles.

Astfel, Iurie Reniță a precizat că va fi alături de candidatul PUN la alegerile prezidențiale, Octavian Țîcu.

„Vreau să vă afirm disponibilitatea mea în efortul nostru comun de a trăi într-o țară reîntregită și o Europă a democrației, stabilității și securității. Acest lucru poate fi realizat doar prin reunificarea cu România. Alte opțiuni sunt de lungă durată sau irealizabile. Puteți miza pe sprijinul meu consistent în campania prezidențială, cât și la alegerile parlamentare anticipate. Multă baftă, Octavian Țîcu”, a conchis deputatul Platformei „DA”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md