05:53:24 20.06.2024
Stiri

Noi DEZVĂLUIRI despre „dodonistul” din interiorul Blocului „ACUM”: „În cadrul „ACUM” sunt unii deputați care au fraternizat definitiv cu PSRM și cu Dodon”

Politică 20.11.2019 12:17 Vizualizări9929 Autor: Ziarul National
Noi DEZVĂLUIRI despre „dodonistul” din interiorul Blocului „ACUM”: „În cadrul „ACUM” sunt unii deputați care au fraternizat definitiv cu PSRM și cu Dodon” deschide.md


Deputatul PPDA, Iurie Reniță, acuză un reprezentant al Blocului „ACUM” din Parlament că ar fi „fraternizat” cu Igor Dodon și încearcă cu tot dinadinsul să obstrucționeze activitatea Comisiei parlamentare pentru Politică Externă și Integrare Europeană. Reniță nu-i spune numele „dodonistului”, dar lasă să se înțeleagă că ar fi vorba de vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi.

„Aflu cu multă stupoare, din surse PSRM, că dodonistul „nostru” este inițiatorul obstrucționării activității Comisiei parlamentare pentru Politică Externă și Integrare Europeană pentru a treia oară consecutiv, prin neparticiparea lui și a deputaților socialiști la ședințele săptămânale”, scrie acesta într-o postare pe Facebook.

Citește și: Un reprezentant al Blocului „ACUM” ar fi devenit un aprig „DODONIST”. Acesta s-a BUCURAT când Iurie Reniță a REFUZAT șefia delegației R. Moldova la APCE și l-a propus IMEDIAT pe Bătrâncea

Deputatul PPDA a explicat de ce colegul său de bloc obstrucționează activitatea Comisiei pe care încă o conduce. „Motivul obstrucționării este unul incredibil: cum de am „îndrăznit” să fac publică informația despre finanțarea PSRM și a campaniei prezidențiale a lui Igor Dodon din offshore-urile din Bahamas? De asemenea, de ce am depus un demers la Procuratura Generală pe faptul spălării banilor, fiind vizată activitatea întreprinderii „Exclusiv Media” SRL, condusă de deputatul socialist Corneliu Furculiță, care este consătean cu Igor Dodon și una dintre cele mai apropiate și de încredere persoane ale șefului statului”.

Potrivit lui Reniță, cazul evocat este cel mai concludent argument că nu ar fi exagerat deloc când a afirmat că „în cadrul blocului „ACUM” sunt unii deputați care au fraternizat definitiv cu PSRM și cu Dodon”.

„Aceștia reprezentă un pericol politic mult mai mare decât înșiși deputații socialiști, cu care, în funcție de subiecte și circumstanțe, mai poți discuta sau dialoga. Mă veți întreba despre cine e vorba? L-a identificat recent presa, acesta fiind implicat în mai multe activități similare, mai ales pe filiera rusească”, a conchis Reniță.

Mihai Popșoi, flancat de Victor Stepaniuc și Valeriu Pasat, la festivitatea „Primakov – 90 de ani de la naștere”. Evenimentul a fost organizat de Ambasada Federației Ruse


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md