19:59:27 13.07.2024
Stiri

Ghimpu, declarație SURPRINZĂTOARE: „Nimeni n-a înțeles de ce anume la 24 februarie au fost numite alegerile parlamentare...”

Politică 05.04.2019 15:14 Vizualizări4320 Autor: Ziarul National
Ghimpu, declarație SURPRINZĂTOARE: „Nimeni n-a înțeles de ce anume la 24 februarie au fost numite alegerile parlamentare...”


Președintele de onoare al Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, este convins că alegerile anticipate sunt inevitabile, iar de acest lucru s-ar face vinovat Partidul Platforma „Demnitate și Adevăr” și Partidul Acțiune și Solidaritate.

„DA - un PAS către alegerile anticipate. Plahotniuc și Dodon se folosesc de lipsa unei viziuni politice a Blocului „ACUM” și vor să împace capra cu varza, adică Rusia cu UE și SUA. Dodon va ieși curat în fața Kremlinului din butoiul cu smoală al lui Plahotniuc, pentru că respectă promisiunea de a nu face alianță cu acesta, iar Plahotniuc va ieși bun, pentru că demonstrează prin aceasta cetățenilor R. Moldova, UE și SUA că „Pro Moldova” pentru PD înseamnă direcția europeană, dar nu direcția Rusia - Tambov, cum își dorește Dodon”, a scris fostul deputat pe Facebook.

În opinia lui Ghimpu, unii reprezentanți ai societății civile degeaba ar insista pentru o coaliție de situație între „ACUM” și PSRM.

„Așa că degeaba unii reprezentanți ai societății civile au făcut apel către ACUM ori niciodată să se unească temporar cu PSRM, pentru a-l debarca pe Plahotniuc și astfel să „întoarcă țara înapoi”... Cea mai bună dovadă că vor fi alegeri anticipate este alegerea zilei de 24 februarie, dar deocamdată nimeni n-a înțeles de ce anume în această zi au fost numite alegerile parlamentare...

Dacă e să vorbim și noi despre scenarii, atunci mai este unul, al cincilea, și cel mai bun: deputații PD și ai blocului „ACUM” să voteze UNIREA R. Moldova cu România! Noapte bună, „ACUM”! O zi bună, R. Moldova”, a scris Ghimpu pe rețeaua de socializare.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

05.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Va dispărea Republic...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md