11:02:16 20.04.2024
Stiri

PL este măcinat de DISENSIUNI serioase. Ghimpu și Chirtoacă nu-și mai VORBESC de o lună. Motivul DISCORDIEI este… Blocul „ACUM”

Politică 25.12.2018 14:13 Vizualizări2668 Autor: Ziarul National
PL este măcinat de DISENSIUNI serioase. Ghimpu și Chirtoacă nu-și mai VORBESC de o lună. Motivul DISCORDIEI este… Blocul „ACUM” facebook


Președintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, a recunoscut, având un nod în gât, că nu mai vorbește cu unchiul său și președintele de onoare al formațiunii, Mihai Ghimpu, de o lună. Și asta pentru că cei doi au păreri diferite privind participarea PL la alegerile parlamentare din februarie 2019.

Dorin Chirtoacă a recunoscut că Mihai Ghimpu, la fel ca și mai mulți colegi, au optat pentru ca PL să participe la alegeri ca entitate distinctă și să încerce să atragă voturile unioniștilor.

Citește și: Chirtoacă aduce ACUZAȚII grave Maiei Sandu și lui Andrei Năstase: „Toată Europa, Berlinul, Bruxelles-ul știe de POTLOGĂRIA voastră”

„Cu domnul Ghimpu nu ne întâlnim și nu vorbim de o lună, cu excepția întâlnirilor de la partid. Dumnealui are un alt punct de vedere în privința participării PL în alegeri. Eu îi respect punctul de vedere, dar eu mi-am dorit unitatea forțelor proeuropene și unioniste”, a declarat astăzi Chirtoacă.

Citește și: Ghimpu REVINE în prim-plan, după ce PL a fost MARGINALIZAT de Blocul „ACUM”: „Nu au cum aduna toate voturile, pentru că și ei sunt copiii oligarhilor”

De asemenea, liderul PL a precizat că nu este exclus că punctul de vedere al lui Mihai Ghimpu să triumfe în cele din urmă, dar până una alta așteaptă o reacție oficială din partea Blocului „ACUM”. „Eu încă mai cred că nu e târziu de a merge împreună. Trebuie doar să aplice mecanismul de selectare a candidaților după merite. Așa ceva nu a fost până acum. Eu respect punctul de vedere al domnului Ghimpu, dar o decizie finală în privința modului în care vom participa în alegeri va fi luată de Biroul Politic al PL”, a conchis sursa citată.

De menționat că Mihai Ghimpu a fost foarte critic la adresa Blocului „ACUM”. Acesta a lăsat să se înțeleagă de ceva timp că Blocul „ACUM” nu reprezintă unioniștii și că PL ar trebui să meargă de sine stătător în alegeri.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md