11:54:42 22.04.2024
Stiri

Mihai Ghimpu nu-l IARTĂ pe Valeriu Munteanu: „Valeriu, totuși ești un mincinos”

Politică 11.12.2018 11:19 Vizualizări2078 Autor: Ziarul National
Mihai Ghimpu nu-l IARTĂ pe Valeriu Munteanu: „Valeriu, totuși ești un mincinos” facebook


Liberalul Mihai Ghimpu a reacționat prompt după conferința organizată astăzi de Valeriu Munteanu, în cadrul căreia acesta a spus că părăsește Partidul Liberal (PL) și că va susține Blocul electoral „ACUM”.

Ghimpu îl acuză pe Munteanu că ar fi un mincinos și că dânsul a încercat să influențeze membrii Consiliului Republican al PL.

„Valeriu, totuși ești un mincinos, Dorin are dreptate. Repet încă o dată, la Consiliu tu ai vorbit primul, iar eu ultimul. Și atunci spune-mi, te rog, cine a vrut să influențeze membrii Consiliului, eu sau tu? Și a doua întrebare: de ce crezi că membrii Consiliului n-au ținut cont de ce ai apus tu, iar în final ai propus să nu participăm în alegerile din februarie?”, întreabă Ghimpu.

Președintele de onoare al PL afirmă că la ședința cu pricina nici nu s-a discutat despre participarea în alegerile parlamentare pe lista Blocului „ACUM”.

„Despre participarea pe lista „ACUM” nici nu s-a discutat, de aceea președintele Dorin Chirtoacă are dreptate. Atât pentru acest moment. Apropo de poliție - poliția nu-i la Lucinschi”, a conchis Ghimpu.

Fostul deja vicepreședinte al PL a declarat că, ieri, la discuțiile cu PAS, PLDM și PPDA, liberalii urmau să aibă un răspuns vizavi de oferta Blocului „ACUM” - de a nu participa de sine stătător la alegeri, ci să-și delege reprezentanți pe lista comună și în circumscripții, fapt care nu s-a întâmplat. La dialog, Dorin Chirtoacă a invocat o reuniune a partidului care va avea loc peste câteva zile și a spus că el nu cunoaște ce decizie va fi luată, a afirmat astăzi Munteanu.

În opinia lui Munteanu, PL trebuia să accepte oferta „ACUM”, ca unică soluție pentru a „debarca de la guvernare binomul toxic Plahotniuc-Dodon”: „Acest lucru nu-l văd doar cei care nu vor să-l vadă cei care nu au voie de la Poliție”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md