02:46:14 31.05.2023
Stiri

Vești PROASTE pentru Igor Dodon. Plahotniuc NU uită „TRĂDAREA” și îi va aplica o LOVITURĂ FATALĂ șefului statului. „El așteaptă momentul potrivit pentru a folosi tot ce are împotriva lui Dodon”

Politică 17.04.2020 10:35 Vizualizări17821 Autor: Ziarul National
Vești PROASTE pentru Igor Dodon. Plahotniuc NU uită „TRĂDAREA” și îi va aplica o LOVITURĂ FATALĂ șefului statului. „El așteaptă momentul potrivit pentru a folosi tot ce are împotriva lui Dodon” Facebook


Președintele Igor Dodon ar putea avea probleme serioase înainte de alegerile prezidențiale din toamnă, deoarece Vlad Plahotniuc are deține multe informații compromițătoare împotriva sa. Aceste materiale care i-ar dezvălui „părțile întunecate” vor fi scoase la momentul potrivit, mai ales că Plahotniuc nu-i uită pe cei care l-au trădat, iar Dodon a făcut acest lucru vara trecută. Declarația îi aparține fostului lider al Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, care-l cunoaște foarte bine pe Plahotniuc.

Potrivit lui Ghimpu, fostul lider al PD era convins că va face alianță cu socialiștii, doar că Dodon „l-a jucat în ultima noapte” cu ajutorul rușilor.

„Plahotniuc are compromat împotriva lui Dodon, dar a întârziat să-l scoată. El a fost convins că acele informații compromițătoare îl vor face pe Dodon să joace cum vrea el. Dar nu a fost așa. Rușii știau lucrul acesta, ei au agentură aici. De aceea l-au făcut pe Plahotniuc în ultima noapte, când el nu mai putea face nimic. Dacă socialiștii începeau negocierile cu „ACUM” mai devreme, atunci Plahotniuc îl distrugea. Plahotniuc are mult compromat – tot ce a făcut ilegal Dodon. Dar el a făcut multe și cu bani, și alte chestii. Dodon a răbdat multe de la Plahotniuc”, a deeclarat Mihai Ghimpu, în cadrul unei emisiuni de la Tv8.

Acesta a mai adăugat că Plahotniuc a fost prea sigur că Dodon va face ce-i spune el: „Din acest motiv nu a folosit tot ce are. Ei au dus totul pentru ultima noapte, ca să nu poată folosi tot ce are. I-au dat drumul doar la unul, cel cu federalizarea. În rest, Plahotniuc a pierdut lupta”.

Totuși, asta nu înseamnă că Plahotniuc va lăsa în sertar mapa cu materiale împotriva lui Dodon: „El așteaptă momentul potrivit pentru a folosi tot ce are”.

În același timp, Ghimpu nu exclude că Plahotniuc și Dodon s-ar putea înțelege. „Nu o vor face din prietenie. Asta e pentru a-l juca pe Dodon. Dacă ne uităm, atunci până acum Dodon l-a jucat pe Plahotniuc. Eu sunt sigur că între ei a fost înțelegerea de a face alianță, iar Dodon l-a jucat pe Plahotniuc. Dar e greu să-l bagi pe Plahotniuc la închisoare. Dacă ar fi un proces unde s-ar acumula probe de la martori, atunci poți să-l aduci acasă. Dar în baza unui dosar cu declarații neprobate...”.

Ghimpu a mai adăugat că Plahotniuc ar mai avea influență acum în PD, dar ar controla și „Pro-Moldova” lui Andrian Candu. „Credeți că PD a rămas în frunte cu Pavel Filip și nu mai sunt din cei care au relații cu Plahotniuc? Eu cred că și cu „Pro-Moldova” are relații. Plahotniuc a înțeles că s-a certat cu cei de pe drepata și nu mai are cu cine... Dodon l-a trădat... El a înțeles că trebuie să aibă partid pe centru-stânga și pe centru-dreapta”, a conchis Ghimpu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md