09:24:23 27.03.2023
Stiri

DECLARAŢIE de la Bucureşti în susținerea lui Octavian Țîcu: „Dacă toți cei care dețin cetățenia română ar susține un candidat UNIONIST, Dodon ar pierde din primul tur!”

Actualitate 29.10.2020 08:59 Vizualizări1997 Autor: Ziarul National


DECLARAŢIE de la Bucureşti în susținerea lui Octavian Țîcu: „Dacă toți cei care dețin cetățenia română ar susține un candidat UNIONIST, Dodon ar pierde din primul tur!”

„Dacă toți cei care dețin cetățenia română ar susține un candidat unionist, Igor Dodon ar pierde din primul tur alegerile prezidenţiale”. De această părere este liderul Partidului Mişcarea Populară (PMP) din România, Eugen Tomac.

Potrivit acestuia, campania prezidențială din Basarabia se încheie în câteva zile, iar clasa politică de la Bucureşti nu a manifestat prea mult intetes față de realitățile românești de dincolo de Prut.

În schimb, Tomac l-a lăudat pe candidatul PUN la prezidenţiale, Octavian Ţîcu.

„Singurul om politic care a avut o viziune și a trezit sentimentul de datorie față de românii uitați a fost președintele Băsescu. Octavian Țâcu, neobositul candidat unionist, este singurul care a spus un adevăr pe care toți îl conștientizează, dar nimeni nu are curaj să-l vadă împlinit. Cu Traian Băsescu prim-ministru, Unirea celor două state românești s-ar realiza”, a precizat Tomac într-o postare pe Facebook.

Politicianul a mai adăugat că Unirea este singura soluție de a scăpa R. Moldova de influența nefastă a Rusiei.

„Până atunci, este esențial ca cetățenii care cred în viitorul nostru comun să participe la alegeri. Duminică va fi important fiecare vot, de aceea trebuie să ieșiți la vot pentru a nu lăsa propaganda străină de interesele Basarabiei să defileze din nou victorioasă”, a conchis europarlamentarul.

Conform unor date neoficiale, circa 1 000 000 de cetăţeni ai R. Moldova şi-au redobândit cetăţenia României. Actualmente, dosarele a zeci de mii de basarabeni se află în proces de examinare la Autoritatea Națională pentru Cetățenie.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că decizia Parlamentului de a modifica sintagma „limba moldovenească” cu cea de „limba română” în legislația națională, în conformitate cu decizia Curții Constituționale din anul 2013, este corectă?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md