16:12:52 23.02.2024
Stiri

DOC // Un vicepreședinte al PLDM va candida la alegerile parlamentare. Acesta NU scrie niciun cuvânt că ar candida din partea Blocului electoral „ACUM”

Partide/Comunicate 27.12.2018 20:32 Vizualizări3051 Autor: Ziarul National
DOC // Un vicepreședinte al PLDM va candida la alegerile parlamentare. Acesta NU scrie niciun cuvânt că ar candida din partea Blocului electoral „ACUM” facebook


Vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Alexandru Bujorean, va candida la alegerile parlamentare în circumscripția nr. 41 Leova, localitatea sa de baștină. Bujorean a anunțat despre asta pe pagina sa de Facebook, dar nu pomenește nimic în postarea sa despre Blocul electoral „ACUM”.

„După numeroase consultări cu colegii, cu cetățenii, dar și după multe cugetări personale, am decis să mă implic în lupta pentru circumscripția nr.41 Leova și să îmi înaintez candidatura pentru funcția de deputat. Mulțumesc oamenilor de bună credință din raioanele Leova și Cantemir, care au susținut apelul meu și au acceptat să facă parte din grupul de inițiativă pentru colectarea semnăturilor”, a scris Bujorean.

Acesta spune că despre „modul și formula de participare” în alegeri va anunța ulterior, odată cu depunerea setului de acte pentru înregistrare.

„Fac acest pas pentru că în aceste alegeri nu avem dreptul să fim spectatori sau să ne permitem jocul ,,de-a țara". Vom lupta împreună, la noi acasă, împreună cu oamenii destoinici din Leova și Cantemir și tot împreună vom învinge candidații regimului”, a punctat acesta.

De menționat că reprezentanții Consiliului Național al PLDM au decis la 9 decembrie să accepte propunerea Blocului electoral „ACUM” și să nu participe în alegerile parlamentare în calitate de concurent electoral. În schimb, liberal-democrații au primit asigurări că vor putea să delege unii reprezentanți pe listele Blocului „ACUM”, dar și în unele circumscripții uninominale. Deocamdată, doar Maria Ciobanu și Ion Terguță se regăsesc pe lista comună a Blocului „ACUM” pe circumscripția națională. Conducerea blocului nu a anunțat candidații din circumscripțiile uninominale.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md