07:45:37 19.06.2024
Stiri

Un nou candidat la funcția de PRIMAR al municipiului Bălți: „Atunci când un candidat promite să facă Monaco din Bălți, fără să-i pese acestuia dacă e posibil sau nu, oamenii îl cred”

Actualitate 01.10.2021 13:47 Vizualizări2065 Autor: Ziarul National
Un nou candidat la funcția de PRIMAR al municipiului Bălți: „Atunci când un candidat promite să facă Monaco din Bălți, fără să-i pese acestuia dacă e posibil sau nu, oamenii îl cred”


Fosta deputată a Platformei „Demnitate și Adevăr”, Arina Spătaru, va candida la funcția de primar al municipiului Bălți, în cadrul alegerilor locale noi de pe 21 noiembrie curent. Spătaru spune că va fi candidat independent și a îndemnat bălțenii să semneze în favoarea sa.

„În ultimele două luni am organizat 40 de întâlniri cu oamenii din sectoarele din Bălți. Sunt deschisă să vin în orice curte și să mă întâlnesc cu oamenii. Majoritatea cetățenilor s-au referit la problemele ce țin de calitatea drumurilor, câinilor vagabonzi și a gunoiului din curțile și de pe străzile unde locuiesc. Bălțenii trăiesc rău din cauză minciunii. Atunci când un candidat promite să facă Monaco din Bălți, fără să-i pese dacă e posibil sau nu, oamenii îl cred, îi dau votul, iar odată ajuns la putere se alege praful din acele promisiuni.

Citește și: Un fost DEPUTAT al Platformei „DA” trântește ușa formațiunii lui Andrei Năstase: „Nu știu de ce am decis să stau literalmente într-o mlaștină până la capăt”. Reacția liderului formațiunii: „Orice om are dreptul să facă sau nu politică”

Prieteni, cred cu tărie că putem fi proprii manageri ai bugetului local. Și pentru că pe 21 noiembrie este și ziua în care bălțenii vor merge să-și aleagă primarul pentru următorii doi ani, consider că avem suficient timp să participăm la aceste alegeri. Planific să particip la aceste alegeri în calitate de candidat neafiliat politic. Echipa mea veți fi voi, cei care aveți încredere că bălțenii merită tot ce e mai bun”, a menționat Arina Spătaru.

Pentru a se înscrie în cursa electorală din Bălți, Arina Spătaru trebuie să colecteze mai întâi cel puțin 5 500 de semnături din partea alegătorilor din municipiu.

Arina Spătaru a candidat anterior la funcția de primar al municipiului Bălți din partea Platformei „DA”, însă nu a avut nicio șansă în fața lui Renato Usatîi.

Până acum și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar al municipiului Bălți Boris Marcoci, din partea Partidului Acțiune și Solidaritate și Alexandr Nesterovski, sprijinit de Blocul „Comuniștilor și Socialiștilor”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md