16:02:24 23.02.2024
Stiri

VIDEO // Arina Spătaru, imagini NOI cu PUNGA plină cu dolari pe care ar fi primit-o de la Șor: „Este DISPERAT, nu s-a s-a așteptat la o asemenea lovitură. Avea angajamente față de OLIGARHII ruși, iar acum trebuie să plătească...”

Actualitate 25.09.2023 14:16 Vizualizări2357 Autor: Ziarul National
VIDEO // Arina Spătaru, imagini NOI cu PUNGA plină cu dolari pe care ar fi primit-o de la Șor: „Este DISPERAT, nu s-a s-a așteptat la o asemenea lovitură. Avea angajamente față de OLIGARHII ruși, iar acum trebuie să plătească...”


Lidera Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE), Arina Spătaru, care a colaborat cu oamenii legii pentru cercetarea lui Ilan Șor și a finanțării ilegale a partidelor politice, a făcut publice imagini noi. Fosta deputată a filmat telefonul mobil, prin intermediul căruia discuta cu fugarul Ilan Șor. În lista de apeluri s-ar regăsi și Alexandr Nesterovschi, plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. În imaginile prezentate de NordNews se vede și punga cu dolari oferită Arinei Spătaru.

„Ilan Mironovici, TEEKO e Nesterovschi, SA e Arina Spătaru, VP și VVB nu știu cine sunt. Acesta este BRIA al nostru. Azi îmi termin misiunea și transmit toate materialele ofițerilor de urmărire penală”, susține Arina Spătaru.

Citește și: VIDEO // Arina Spătaru, DETALII incredibile despre întâlnirea cu Șor din Israel: „Șor mi-a dat o GEANTĂ cu BANI și mi-a confirmat că beneficiază de suportul Rusiei și are rolul de a DETURNA vectorului proeuropean al R. Moldova”

Condamnatul Ilan Șor a declarat ieri, în cadrul unei intervenții pe rețele de socializare, că ar fi finanțat ALDE cu 1,45 de milioane de dolari.

„În patru luni, Arina Spătaru și Adrian Culai au primit 1,45 de milioane de dolari pentru salariile lor, ale angajaților, chiria birourilor, organizarea de evenimente. Am o întrebare – unde sunt banii și cum îi veți returna?”, a întrebat Șor, după ce Arina Spătaru a făcut publice mai multe dezvăluiri despre finanțarea partidelor politice proruse din banii Kremlinului.

Citește și: Prima reacție a lui Șor, după Arina Spătaru l-a DECONSPIRAT. Politicianul fugar confirmă că FINANȚEAZĂ mai multe partide, dar a avut grijă să sublinieze că „nu este proiectul Kremlinului” și nu folosește bani rusești

„Domnul nostru Ilan Șor s-a trezit că nu-i ajunge un milion și ceva de dolari sau euro. Veniți acasă și povestiți tot procurorilor. Să le spuneți procurorilor unde-i miliardul, iar noi vom povesti unde sunt ceilalți bani. Dar dacă serios, toți banii trimiși de Șor au fost documentați de organele competente și noi nu putem oferi mai multe detalii. Acum ortacii lui Șor sunt în arest și ei dau declarații. Vom vedea dacă declarațiile vor coincide”, a menționat Arina Spătaru, într-un live pe Facebook.

Președinta ALDE afirmă că s-a așteptat la atacuri din partea lui Șor, după dezvăluirile făcute vineri.

„Eu m-am așteptat că Șor va face asemenea declarații. Se vede clar că Șor este disperat. Nu s-a așteptat la o asemenea lovitură. El înțelege că i-am tăiat din toate părțile. ALDE e unicul partid din R. Moldova, care timp de o lună a deconspirat și a neutralizat o rețea criminală plătită cu banii Kremlinului. Șor avea niște angajamente față de oligarhii ruși, dar a fost deconspirat. Omul trebuie să plătească...”, a punctat Spătaru.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md