12:40:35 27.10.2021
Stiri

Sturza, „salut călduros” pentru consăteanul și noul LIDER de partid Ion Chicu. Acesta amintește de ATACURILE „eurointegraționistului” Chicu la adresa României: „Integrarea europeană trece prin România, iar dânsul e indezirabil politic…”

Actualitate 31.03.2021 10:23 Vizualizări6115 Autor: Ziarul National
Sturza, „salut călduros” pentru consăteanul și noul LIDER de partid Ion Chicu. Acesta amintește de ATACURILE „eurointegraționistului” Chicu la adresa României: „Integrarea europeană trece prin România, iar dânsul e indezirabil politic…” stiri.md


Fostul premier Ion Sturza consideră că proiectul politic al tizului și consăteanului său, Ion Chicu, este sortit eșecului. Mai mult, Sturza nu crede în dezideratul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) – integrarea R. Moldova în Uniunea Europeană, după ce Ion Chicu a atacat în repetate rânduri oficiali europeni, dar și din România.

„Inițiativa domnului Chicu de a crea un partid politic… Unul în plus, unul în minus... După alegeri vor fi mulți minus. Progres moldovenesc. Dar am o întrebare. Noii partinici au anunțat un principiu foarte corect: Principalul nostru deziderat este crearea tuturor condițiilor pentru integrarea R. Moldova în UE, deoarece aceasta este singura posibilitate de a ne păstra statalitatea, de a crește nivelul de trai al oamenilor și de a valorifica oportunitățile de dezvoltare contemporane. Salut și mai călduros!

Citește și: Ion Chicu, premierul lui Dodon, a DEZVĂLUIT cum se va numi formațiunea sa politică și cine va face parte din ea. Ex-miniștrii Dumbrăveanu și Usatîi, dar și PRIMARUL din Hâncești printre membrii echipei fostului premier

Doar că, dacă e să fim serioși și sinceri, integrarea europeană a R. Moldova trece prin România. Țara în care domnul Chicu este persoană indezirabilă (politic) pentru mult timp. Și ce facem cu găleata de venin turnată pe UE și România de domnul Chicu și compania? Și cum să înțelegem elogia repetată ostentativ din trecutul recent al noilor partinici la adresa țarului-batiușka? Medicii fondatori cum ar numi această situație – disonanță cognitiva? Sănătate să aveți!”, a scris Sturza într-o postare pe Facebook.

Fostul premier Ion Chicu a anunțat noaptea trecută, în jurul orei 2.00, despre crearea Grupului de inițiativă pentru înregistrarea Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), care va avea ca obiectiv „dezvoltarea și modernizarea R. Moldova, prin consolidarea societății și integrarea statului nostru în Uniunea Europeană”. Din echipa sa fac parte unii foști miniștri ai Guvernului propus de socialistul Igor Dodon, dar și actuali subalterni ai socialistei Zinaida Greceanîi.



Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Tarnacop 31.03.2021 11:15

Era si de asteptat - un om cum se cade avea sa-si toarne cenuse in cap - un BADARAN GLAMUROS, SLUGOI OBEDIENT, POTLOGAR IPOCRIT - "creaza partid" !

SeVeN 31.03.2021 12:36

Chicu? Un ipocrit, cum puţini sunt în clasa politică din RM, un pupîncurist devotat al lui dodon, un arogant fără hotare - ca şi stăpânul său, şi, atenţie, un românofob şi eurofob fără "tormoz" la gură - sunt doar câteva din calităţile "remarcabile" ale lui chicu, cel care, la comanda discretă a stăpânului îşi face "partid", care-şi propune să ne integreze în ... "UE"???. Mai rar poţi să întâlneşti asemenea făţărnicie, decât la dodonişti. Şi ultima - ar fi regretabil, dacă Durleşteanu, care cunoaşte mult mai bine România, Europa şi UE şi care e considerată un bun profesionist, s-ar înregimenta în această făcătură dodonistă, zisă "partidul lui Chicu". Discreditarea îi va fi asigurată!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.10.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șantajul și bluful G...

22.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Criza de logică și c...

18.10.2021 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce Natalia Gavril...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Alexandr Stoianoglo trebuie să se întoarcă la conducerea Procuraturii Generale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md