06:00:52 19.06.2024
Stiri

Lider PAS, despre STRATEGIA lui Dodon, Filat, Ulianovschi, Chicu, Vlah și oamenii lui Ion Ceban, cu aprobarea concubinei fugarului Platon, de a o da jos pe Maia Sandu: „Ei nu luptă cu corupția, cu Kremlinul, luptă cu propria lor țară”

Actualitate 20.05.2024 15:14 Vizualizări2559 Autor: ZiarulNational
Lider PAS, despre STRATEGIA lui Dodon, Filat, Ulianovschi, Chicu, Vlah și oamenii lui Ion Ceban, cu aprobarea concubinei fugarului Platon, de a o da jos pe Maia Sandu: „Ei nu luptă cu corupția, cu Kremlinul, luptă cu propria lor țară”


Întrunirea unor reprezentanți ai formațiunilor de opoziție, în frunte cu Igor Dodon, Vlad Filat, Tudor Ulianovschi, Ion Chicu, Irina Vlah și oamenii lui Ion Ceban, sub îndrumarea Nataliei Morari, concubina fugarului Veaceslav Platon, în cadrul căreia a fost pusă la cale o strategie de a o da jos pe Maia Sandu la alegerile prezidențiale din toamnă, a fost catalogată de vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Radu Marian, drept „o adunare a corupților și trădătorilor”.

„Adunarea corupților și trădătorilor - Dodon, Chicu, Filat, reprezentanții lui Platon și Plahotniuc, Șor, s-au unit și au decis că dușmanul lor comun e Maia Sandu și PAS. Președinta, care alături de guvernare, a făcut din R. Moldova o țară respectată în lumea întreagă, a deschis negocierile de aderare cu Uniunea Europeană, a depășit crizele externe fără precedent abătute asupra noastră, a investit în infrastructură mult mai mult decât alte guvernări etc. Acesta este dușmanul lor comun”, a scris Radu Marian pe rețele de socializare, lângă poza care îi surprinde împreună pe cei vizați.

Citește și: VIDEO // Dodon, Filat, Ulianovschi, Chicu, Vlah și oamenii lui Ion Ceban, STRATEGIE comună pentru alegerile PREZIDENȚIALE. La întâlnirea celor care vor să o dea jos pe Maia Sandu a participat și concubina fugarului Platon

În opinia lui Radu Marian, cei adunați la acea masă ar „lupta cu propria lor țară”, nu cu amenințările reale la adresa R. Moldova.

„Ei nu luptă cu corupția, cu Kremlinul, care vrea să distrugă democrația și țara. Ei luptă cu propria lor țară. Alegerea oamenilor pe 20 octombrie este una foarte clară – ei vor avea de ales între un viitor european al R. Moldova și această adunătură de corupți trădători”, a conchis sursa citată.

Amintim că mai mulți politicieni din opoziție, inclusiv Igor Dodon, Ion Chicu, Irina Vlah, Vlad Filat, Tudor Ulianovschi și reprezentanții lui Ion Ceban, liderul Mișcării Alternativa Națională, s-au întâlnit săptămâna trecută pentru a pune la punct o strategie comună în contextul alegerilor prezidențiale din 20 octombrie curent. Potrivit lui Igor Dodon, cei adunați au căzut de acord că actuala președintă Maia Sandu trebuie învinsă cu orice preț la prezidențialele din toamnă.

Liderul socialiștilor Igor Dodon, inculpat în mai multe dosare penale, a menționat că cele șase formațiuni vor decide, în următoarele două săptămâni, dacă vor avea un candidat comun la alegerile prezidențiale din toamna curentă, care să o învingă pe Maia Sandu.

„Săptămâna aceasta ne-am întâlnit cu liderii altor partide de opoziție. Eu le-am spus că noi, socialiștii, suntem pregătiți să sprijinim un candidat comun la prezidențiale. În următoarele două săptămâni, urmează să decidem dacă vom merge cu un candidat comun sau nu. O altă opțiune e ca să mergem toți, dar să nu ne atacăm reciproc. Totodată, în turul II să susținem toți candidatul opoziției. Cred că în următoarele două săptămâni trebuie să ieșim cu o decizie. Cine va fi acest candidat, ce candidați vor fi... Pe parcursul acestor două săptămâni trebuie să existe o claritate. Cert este că sunt șanse mari ca Maia Sandu să fie învinsă”, a declarat Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md