02:41:09 25.06.2021
 
Stiri

Noi DETALII despre ieșirea lui Valeriu Munteanu din PL. Ar fi încercat să preia „prin metode VICLENE” conducerea partidului: „Setea de PUTERE te-a orbit. „Stăpânul” tău o să te îngroape și pe tine și te va da uitării”

Politică 15.12.2018 14:15 Vizualizări5817 Autor: Ziarul National
Noi DETALII despre ieșirea lui Valeriu Munteanu din PL. Ar fi încercat să preia „prin metode VICLENE” conducerea partidului: „Setea de PUTERE te-a orbit. „Stăpânul” tău o să te îngroape și pe tine și te va da uitării”


Fostul vicepreședinte al Partidului Liberal (PL), Valeriu Munteanu, ar fi încercat să preia conducerea partidului „prin metode viclene”, însă nu i-a reușit acest lucru. Cel puțin, așa susține liberalul Gheorghe Brega, într-o postare pe Facebook.

„Valera, tinerețea ta, lipsa experienței de luptă politică, orgoliul tău și setea de putere te-au orbit. Pot presupune că mai sunt la mijloc unele presiuni și șantaj din partea unor persoane și structuri, care acționează în stilul lor specific unei dictaturi. Însă, toate acestea nu sunt o scuză să ieși la toate posturile de TV și să îndrugi minciuni. Tu încerci să lovești în Mihai Ghimpu și Dorin Chirtoacă, pentru simplu motiv că nu ai reușit, prin metode de viclenie, să preiei conducerea partidului. Aceasta nu este altceva decât o răzbunare și o încăpăținare a unui tânăr orgolios”, spune Brega.

De asemenea, fostul vicepremier îi reproșează lui Munteanu că lovește în valorile naționale.

„Valera, tu lovești nu doar în Ghimpu și Chirtoacă, tu lovești în toți cei ce luptă pentru valorile noastre naționale, pentru libertate și debarcarea sistemului de la putere. În așa mod te-ai urcat în barca binomului, care încearcă din răsputeri să distrugă PL. Acest lucru îl cunoști și tu destul de bine din perioada când nu erai orbit de putere. În PL au lovit din momentul când au înțeles că suntem e partidul, care luptă pentru valorile Naționale și reîntregirea Neamului Românesc”, a adăugat Brega.

Sursa citată a mai spus că PL va rezista, dar Valeriu Munteanu va fi „folosit” și ulterior „aruncat”.

„Am rezistat și la lovituri mai dure din exterior și din interior, așa că vom rezista și la lovitura ta mult mai mică. Ție, însă, în viitor o să-ți fie rușine și dureros de ce-ai făcut. Va trece timpul, te vei maturiza și o să înțelegi. Oprește-te și nu depăși cu totul linia roșie, care nu o să-ți permită să te întorci la tine însuți. Mai ai timp de meditat și nu te grăbi să îndeplinești comenzile „stăpânului”. După îndeplinirea comenzii lui, el o să te îngroape și pe tine și te va da uitării,”, a conchis acesta.

Valeriu nu a comentat acuzațiilor fostului său coleg de partid. Acesta a anunțat la începutul săptămânii curente că părăsește PL și va susține Blocul „ACUM”, supărat pe faptul că liberalii nu au acceptat oferta de a nu participa de sine stătător la alegeri și de a delega reprezentanți pe lista comună a blocului și în unele circumscripții.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2021 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ultima redută a Rusi...

18.06.2021 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ne amenință Ru...

14.06.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu pași mici s-a mer...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum credeți că trebuie să se prezinte partidele de dreapta la alegerile parlamentare anticipate de pe 11 iulie 2021?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md