00:51:14 11.04.2021
 
Stiri

Alecu Reniță // Dodon, sună-l urgent pe Ianukovici!

Actualitate 21.07.2020 08:06 Vizualizări3345 Autor: Ziarul National
Alecu Reniță // Dodon, sună-l urgent pe Ianukovici!


Cuţitul a ajuns la osul veteranilor de război. Trădătorul de neam şi Ţară – Igor Dodon – a încercat în fel şi chip să-i umilească, să-i arunce pe eroii noştri în mizerie, în boli şi suferinţe, arătându-şi slugărnicia faţă de scursura criminală şi asasinii în lege aduşi de Rusia în martie-iulie 1992 să ucidă fiii şi fiicele moldovenilor şi să ocupe R. Moldova.

Lepădătura, cu aere de şef de stat, s-a dus şi a depus flori la monumentul ucigaşilor şi ocupanţilor, astfel arătându-şi atitudinea adevărată faţă de eroii noştri, care în 1992 au ieşit cu mâinile goale în faţa tancurilor ruseşti şi le-au oprit să nu ajungă la Chişinău. Numai un laş şi un fricos ca Igor Dodon putea să asmuţească poliţia ca să-i snopească în bătăi şi să-i trântească la pământ pe invalizii şi oamenii bolnavi, care au luptat pentru apărarea Patriei.

Mitingul de duminică, 19 iulie, e un semnal, un dangăt de clopot pe care cetăţenii responsabili ar trebui să-l audă şi să înţeleagă că a venit momentul să scăpăm de virusul cel mai periculos, de ciuma Igor Dodon. Fără un efort colectiv, fără unirea rândurilor tuturor oamenilor de bună credinţă, fără o participare activă, această lepădătura susţinută de serviciile ruseşti, care a capturat toate instituţiile statului, nu va renunţa la cel de-al doilea mandat.

Timp avem puţin, dar uniţi vom face praf din dodon şi lichelele din jurul lui! Important e ca să cadă staff-ul electoral al lui Dodon – guvernul Kiku.

Aducem recunoştinţa noastră eroilor care ne-au apărat de agresiunea rusească în 1992 şi care au găsit putere să iasă astăzi în faţa Preşedinţiei şi să ceară demisia celui mai prost şef de stat de pe planetă – Igor Dodon!

Trădătorule, zilele tale sunt numărate! Nici Ambasada Federaţiei Ruse în care te-ai ascuns data trecută ca un laş nu te mai salvează. Pregăteşte-ţi pamperşii şi sună-l cât mai urgent pe Ianukovici!

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Se nasc oameni cu verticalitate... 21.07.2020 13:01

... iar la noi doar ”dondown-ni„. va recomand să cititi: ”Генералы КНБ Казахстана ответили Путину” http://www.exclusive.kz/expertiza/obshhestvo/119905/

Jul 21.07.2020 17:56

Pe străzile Timișoarei, Bucureștiului și a celorlalte orașe antrenate în Revoluția Română slognul unanim ce antrena revoluționarii și coagula forțele a fost ....„Unitate ! Unitate ! Unitate ! ” Fără unitatea forțelor sănătoase ale țării nu se va putea realiza mare lucru. Ceea ce demobilizează cel mai mult pe moldoveni este neîncrederea în politicieni care, în mare parte, nu au un discurs coerent cu privire la drumul de urmat și amestecă duplicitar estul cu vestul deși aceste repere nu sunt compatibile. Se invocă tot felul de motive care nu au nici un fel de valoare pentru ceea ce trebuie să devină RM. Dodoniștii vor în mod clar transformarea RM în gubernie rusească iar ceilalți nu știu ce vor și se rotesc în jurul unui amalgam est-vest pe care nu-l înțelege nimeni și care, evident, va obosi(suprasatura) pe toată lumea.

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
09.04.2021 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unionismul și echili...

05.04.2021 09:23 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fața adevărată a Mai...

02.04.2021 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fake după fake

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că în prezent există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului R. Moldova, după eșuarea a două tentative de a învesti Guvernul?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md